Ραντεβού στα λουλουδάδικα ή Put the blame on SYRIZA

09/01/2014 - 14:27

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κεδίκ Ογλού, φοβούμενος τώρα που άλλαξε ο χρόνος μη μας κατσικωθεί κάνας ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι η χώρα δε χρειάζεται εκλογές αλλά σταθερότητα - άλλωστε είναι γνωστό ότι μόνο η εξουσία έχει το απόλυτο προνόμιο της κάλπης - και κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι φταίει για όλα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κεδίκ Ογλού, φοβούμενος τώρα που άλλαξε ο χρόνος μη μας κατσικωθεί κάνας ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι η χώρα δε χρειάζεται εκλογές αλλά σταθερότητα - άλλωστε είναι γνωστό ότι μόνο η εξουσία έχει το απόλυτο προνόμιο της κάλπης - και κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι φταίει για όλα. Για τους σεισμούς, τους καταποντισμούς, τα τσουνάμια, τα πυρηνικά, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, την εξαφάνιση των ειδών, των πολιτισμών, την τρομοκρατία, τις αυτοκτονίες, τους θανάτους από μαγκάλια, τους καύσωνες, τους παγετούς, για τα πάντα, αλλά και για τα κοάλα. Για όλα. Για τον Κεδίκ Ογλού ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το προαιώνιο κακό που πολιτικοποιήθηκε: Σταύρωσε το Χριστό, δολοφόνησε τον JFK, τάραξε τους κύκλους του Αρχιμήδη, έκανε το ολοκαύτωμα και σα να μην έφταναν όλα αυτά, έδωσε και το κώνειο στο Σωκράτη. Το έψαξα και βρήκα μερικά ακόμα καταστροφικά επεισόδια.

1. Για το BigBang: Κανείς δεν ξέρει τι γινόταν πριν τη Μεγάλη Έκρηξη, εκτός του Σαμαρά, που κατά δήλωσή του συνομιλεί με το θεό. Μέχρι που μπλέχτηκε στα χέρια του θεού ο ΣΥΡΙΖΑ και τινάχτηκαν όλα στον αέρα. Και πώς θα γινόταν διαφορετικά, αφού ως γνωστόν η αριστερά πολυδιασπάται, εξ ου και η διάσπαση της μοναδικότητας. Για να προλάβουν το κακό τα νεοφιλελεύθερα ιερατεία, εφάρμοσαν τη θεωρία τού Big Bank, της Μεγάλης Τράπεζας, και τα κατάφεραν θαυμάσια. Πρώτα αντικατέστησαν το δημιουργό με τραπεζίτη και έπειτα τους πρωθυπουργούς των χωρών με κατά τόπους τραπεζίτες. Από τότε, το βιοτικό επίπεδο του ανθρώπινου είδους συρρικνώνεται ραγδαία, σε αντίθεση με τα τραπεζικά γκισέ που φουσκώνουν σε σημείο Big Bang.

2. Για τα Σόδομα και τα Γόμορρα: Εκεί βασίλευε κάποιος Μπενί Ιζέλ, υπήρχε μεγάλη διαφθορά, μέχρι που οι gay κάτοικοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και οι δύο πόλεις έγιναν στάχτη και μπούρμπερη από μνημονιακούς αγγέλους. Κάποιος Λωτ που είχε μέσον τον Αβραάμ, την κοπάνισε, αφού προσέφερε τις δύο παρθένες κόρες του στους κατοίκους. Ο Λωτ ευχαρίστησε τον Αβραάμ για τη σωτηρία του. Από εκεί προέρχεται η αγγλική φράση «Thanks a lot», ευχαριστώ κάποιον Λωτ.
3. Για την άλωση της Τροίας: Ο ΣΥΡΙΖΑ ως γνωστόν ήταν το κόμμα του Δούρειου Ίππου και ήταν αυτός που έπεισε τους Τρώες να τον βάλουν μέσα στην πόλη τους. Τις συνέπειες για την Τροία τις ξέρετε. Από τότε οι Τρώες και οι επίγονοί τους, οι Τροϊκανοί, μισούν το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η ιστορία έχει αφήσει τα αποτυπώματά της μέχρι σήμερα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι βουλευτής τού ΣΥΡΙΖΑ λέγεται Δούρου, προς τιμήν του Δούρειου Ίππου.

4. Για τους θησαυρούς που είναι άνθρακες: Ο ΣΥΡΙΖΑ τάζει για θησαυρούς-άνθρακες, ανεβάζοντας το πολιτικό θερμόμετρο που αυξάνει το μονοξείδιο του άνθρακα, με αποτέλεσμα να πεθαίνουν παιδιά από ατελή καύση μαγκαλιών. Είναι αυτό που λέμε «ο ΣΥΡΙΖΑ που μ(’)αγκάλιασε».

5. Για τον κατακλυσμό τού Νώε: Μετά από αλλεπάλληλες καταστροφές που οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν στην ανθρωπότητα, τα πράγματα ήρθαν πάλι στα ίσια τους. Αλλά οι ΣΥΡΙΖΑίοι άρχισαν πάλι τα δικά τους. Υποσχέθηκαν ότι θα βρέξει λεφτά και για πρώτη φορά στην ιστορία τους έλεγαν αλήθεια. Έβρεξε τόσα λεφτά, που έγινε κατακλυσμός και πνίγηκαν όλοι. Ο Σύριζα Κίλλερ ξαναχτύπησε. Ο μόνος που επιβίωσε, ήταν ο Νωε-φιλελεύθερος που αφού μάζεψε όλα τα λεφτά, έκανε ένα καράβι που έβαλε όλα τα ζώα του μέσα. Δεν ήταν παρά μια τράπεζα (στην τράπεζα όλο ο νους τους) ειδών.

6. Για τον Ιούδα τον Ισκαριώτη: Ιστορικά στοιχεία αποδεικνύουν ότι ο Ισκαριώτης είναι παραφθορά του Ισκραιώτη. Ο Ιούδας συνέγραφε μαζί με το Λένιν την μπολσεβίκικη εφημερίδα «Ίσκρα» -καθόλου τυχαίο ότι το blog τού Λαφαζάνη λέγεται «Ίσκρα»-, που βασικό λογότυπό της ήταν το «από μια σπίθα θα φουντώσει η φωτιά», και καλούσαν σε εμπρησμούς πόλεων και χωριών. Μετά ο Ιούδας πήγε στο κόμμα των αργυρίων, το ΣΥΡΙΖΑ. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

 

ΥΓ. 1 Χάρης Τομπούλογλου (πολιτευτής της Ν.Δ., πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», συλληφθείς για μίζα 25.000 ευρώ): «Δεν είμαι εγώ μ@λ@κ@ς, να κονομάνε όλοι οι άλλοι από δουλειές και εγώ να μην παίρνω μία.»

- Γαλάζιο πνεύμα αθάνατο, αγνή κονόμα.

ΥΓ. 2 Μιχάλης Καρχιμάκης (ΠΑΣΟΚ): «Να μη χαθεί το ΠΑΣΟΚ στο στομάχι της Δεξιάς.»

- Τωωωωώρα; Έχει ξεκινήσει η διαδικασία της χώνεψης και πάει παρακάτω.

ΥΓ. 3 Γιώργος Μουρούτης (σύμβουλος Σαμαρά): «Παντιέρα Ρόζα, τραγουδούσαν οι νοσταλγοί τού χθες ψηφίζοντας τον κ. Τσίπρα για εκπρόσωπό τους.»

- Εσείς στη Ν.Δ. τι τραγουδάτε; Τη Ρόζα τη ναζιάρα;

ΥΓ. 4 Οικονομικά από το Χάρβαρντ: «Και μην τολμήστε εσείς οι Χριστιανοί να κληρονομήσετε τη “Βασιλεία των Ουρανών”, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Στουρνάρας θα σας ζητήσουν φόρο κληρονομιάς.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey