Βραβεύουν τον Τάκη Χατζηαναγνώστου

01/07/2012 - 05:56
Με τιμητική βράβευση του γνωστού Λέσβιου λογοτέχνη Τάκη Χατζηαναγνώστου, θα πραγματοποιηθεί το 1ο Διήμερο Συνέδριο για την Ποίηση και την Πεζογραφία, την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Πετρούπολης.
Με τιμητική βράβευση του γνωστού Λέσβιου λογοτέχνη Τάκη Χατζηαναγνώστου, θα πραγματοποιηθεί το 1ο Διήμερο Συνέδριο για την Ποίηση και την Πεζογραφία, την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Πετρούπολης. Διοργανωτές του διήμερου αυτού Συνεδρίου είναι η Λογοτεχνική Ομάδα Πετρούπολης «Ιδεόπνοον» και το Πολιτιστικό Περιοδικό «Πνοές λόγου και τέχνης».

Το Συνέδριο θα περιλαμβάνει ειδικό αφιέρωμα στο Γιάννη Ρίτσο, ενώ, όπως προαναφέρθηκε, θα τιμηθεί και ο Λέσβιος λογοτέχνης Τάκης Χατζηαναγνώστου.
Την πρώτη μέρα το Συνέδριο ξεκινά στις 7 το απόγευμα και περιλαμβάνει εισηγήσεις σχετικές φυσικά με τη λογοτεχνία και την ποίηση, καθώς και απαγγελίες ποιημάτων του Γιάννη Ρίτσου.
Μεταξύ των εισηγητών θα βρίσκεται ο επίσης Λέσβιος συγγραφέας Απόστολος Γονιδέλλης, ενώ μετά την εισήγησή του θα ακολουθήσει η τιμητική βράβευση του κ. Χατζηαναγνώστου, του οποίου η προσφορά στην ελληνική λογοτεχνία είναι σημαντική.
Η επόμενη και τελευταία μέρα του Συνεδρίου θα ξεκινήσει επίσης στις 7 το απόγευμα και θα περιλαμβάνει ποικίλες εισηγήσεις από ανθρώπους που έχουν συμβάλει στα ελληνικά γράμματα, ενώ δε θα λείψουν κι άλλες απαγγελίες ποιημάτων του Γιάννη Ρίτσου.
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι η έναρξη του 1ου αυτού Συνεδρίου θα γίνει με καφέ και θα ακολουθήσει κέρασμα, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη σε όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει τις εργασίες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey