Ξιμπέρδιβγί τα τώρα

04/10/2013 - 17:23

Η Χρυσή Αυγή, όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία και ανεξάρτητα πού θα καταλήξει δικαστικά αυτή η υπόθεση, αποδείχθηκε ότι ήταν μια ναζιστική συμμορία που δρούσε με την κάλυψη και ανοχή όχι μόνο της αστυνομίας, αλλά και της ΕΥΠ. Ένα από τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας βρισκόταν και ίσως να εξακολουθεί να βρίσκεται εντός της ΕΛΑΣ.

Η Χρυσή Αυγή, όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία και ανεξάρτητα πού θα καταλήξει δικαστικά αυτή η υπόθεση, αποδείχθηκε ότι ήταν μια ναζιστική συμμορία που δρούσε με την κάλυψη και ανοχή όχι μόνο της αστυνομίας, αλλά και της ΕΥΠ. Ένα από τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας βρισκόταν και ίσως να εξακολουθεί να βρίσκεται εντός της ΕΛΑΣ.

Και όπως όλα τα φασιστικά κόμματα, συγκεντρώνει στις τάξεις της και κυρίως στο σκληρό πυρήνα της, όλους τους ψευτονταήδες που λειτουργούν ως αγέλη εναντίον αδύναμων και αριθμητικά λιγότερων (στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν 25 εναντίον 5) και νομίζουν ότι είναι μέρος ενός μεγάλου εθνικού σχεδίου που χαράσσει ο μεγάλος αρχηγός.

Από την άλλη, οι ψηφοφόροι της, μεγάλα στρώματα του πληθυσμού, άνθρωποι διαλυμένοι από τη φτώχεια, διαβρωμένοι από την αγραμματοσύνη και την τηλεόραση, τυφλωμένοι από το μίσος για ένα σύστημα εξουσίας που τους έχει εξοντώσει πολλαπλώς, άνθρωποι επί το πλείστον νέοι, βλέπουν τη Χρυσή Αυγή σαν τον τιμωρό που θα χαστουκίσει τους κακούς ή σαν το Ρομπέν των Δασών που θα μοιράσει έστω και ψίχουλα στους πεινασμένους.

Τελικά αποδείχθηκε ότι εκτός των άλλων, ήταν και μια οικογενειακή επιχείρηση του αρχηγού της, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Το απέδειξε ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος, που διόρισε μέσα από τη φυλακή αρχηγό του κόμματός του τη σύζυγό του.

Τώρα που ξεκαθάρισε η κατάσταση και καταλαβαίνουν όλοι ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει τη μορφή προσκόπου, δεν είναι ο βοηθός της ανήμπορης γριούλας, δεν είναι ο τιμωρός της κοινωνικής αδικίας ούτε η αθώα κοινοβουλευτική περιστερά, τώρα που βγήκαν στη φόρα όλες οι καταδίκες του Μιχαλολιάκου, μέχρι έμμισθος στην ΚΥΠ ήταν, αλλά αυτό δε μαθεύτηκε αφού δεν το δημοσίευσε το «Πρώτο Θέμα» ή η έγκυρη «Εσπρέσο», τώρα που ξέρουμε πια πως λειτουργούσαν τα διουρητικά τάγματα εφόδου του Χρ. Παππά (υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής), ας σταματήσουν όλοι να πέφτουν δήθεν απ’ τα σύννεφα, και κυρίως αυτοί που την εξέθρεψαν και έστειλαν στην αγκαλιά του φασισμού μισό εκατομμύριο ανθρώπους, και ας αναρωτηθούν.

Θα αποπέμψει ο κ. Σαμαράς το Νίκο Δένδια, υπουργό Δημοσίας Τάξης που είχε τόσο καιρό όλα αυτά τα στοιχεία για τις 32 υποθέσεις εναντίον της Χ.Α. στο συρτάρι του και δεν τα κατέθετε; Που ήξερε πως η Χ.Α. είναι υπεύθυνη για δολοφονίες αλλοδαπών, αλλά περίμενε να δολοφονηθεί και ένας Έλληνας για να τις πάει στη δικαιοσύνη; Που όταν η αστυνομία ανακάλυψε πως οι δολοφόνοι του μετανάστη στα Πετράλωνα ήταν χρυσαυγίτες, τους κάλυψε ανακοινώνοντας απλώς πως στα σπίτια τους βρέθηκαν φυλλάδια «ενός πολιτικού κόμματος» και δεν απέπεμψε κανέναν;

Που ακόμη και λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα επέτρεπε στους χρυσαυγίτες να βρίσκονται δίπλα στα ΜΑΤ και να επιτίθενται με πέτρες στους διαδηλωτές; Που με τις τελευταίες αποπομπές αξιωματικών τής ΕΛΑΣ και της ΕΥΠ ουσιαστικά παραδέχτηκε πως επί υπουργίας του λειτουργούσε ένα τεράστιο δίκτυο προστασίας τής Χ.Α.; Που ενώ κάθε φορά εμφανιζόταν πανέτοιμος να κατηγορήσει την Αριστερά για «έκνομες» ενέργειες, όταν η Χ.Α. έκλεισε τα σύνορα με την Αλβανία δε βρήκε να πει μία κουβέντα;
Αναμένουμε.

Τώρα μόλις άκουσα για την αιφνιδιαστική απελευθέρωση και όχι την προφυλάκιση των Κασιδιάρη, Μίχου και Παναγιώταρου. Μόλις αφέθηκαν ελεύθεροι, χρησιμοποιώντας ορολογία υποκόσμου και γλώσσα Τρούμπας, άρχισαν να τραμπουκίζουν ξανά. Όσον αφορά την προφυλάκιση και πώς χρησιμοποιείται, ας θυμηθούμε το Σακκά που έμεινε 30 μήνες προφυλακισμένος χωρίς δίκη, αλλά και το Γαβαλά με προφυλάκιση 18 μήνες για χρέη προς το Δημόσιο.

Ομως και για τη δικαιοσύνη ισχύει το «και οι κρίνοντες σε αυτόν τον τόπο κρίνονται».

ΥΓ. 1  Ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά τα 25 ευρώ εισιτήριο στα νοσοκομεία, τι ετοιμάζει;
- Ταξίμετρο στα ασθενοφόρα τού ΕΚΑΒ;
ΥΓ. 2 Νίκος Μπίστης (γνωστός γυρολόγος του πολιτικού μας συστήματος): «Με τη ΔΗΜΑΡ, έτσι όπως πηγαίνει, έχει κλείσει ο κύκλος μου.»
- Δεν πάτε κατευθείαν στο Σαμαρά; Μας έχετε ζαλίσει. Εσείς δε ζαλιστήκατε να ανοιγοκλείνετε κύκλους;
ΥΓ. 3 Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το βασικό είναι τα σχολεία να είναι ανοιχτά.»
- Αν δεν υπάρχουν δάσκαλοι γιατί τους διώξατε, δε σας πειράζει, ε;
ΥΓ. 4 Οικονομικά από το Χάρβαρντ: (περί Φ.Π.Α.)

Μπήκα σε ένα μπαρ και ρώτησα πόσο κάνει μία μπύρα.
«Αν την πιείτε στο τραπέζι, 4 ευρώ. Αν την πιείτε όρθιος, 6 ευρώ», μου απάντησε ο μπάρμαν.
«Καλά θα την πιώ στο ένα πόδι», του λέω κι εγώ, «πάρε 3 ευρώ.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey