Σφακιανάκης Vs Βανδή

04/12/2013 - 13:55

Σήμερα διάβασα μία είδηση που με έκανε να κοντοσταθώ. Να γυρίσω πίσω, να τη διαβάσω ξανά, να σκεφτώ, ίσως να μονολογήσω και μετά να προχωρήσω… Μία στις δύο επιχειρήσεις στη χώρα μας είναι συνεπής στις μισθολογικές της υποχρεώσεις.

Σήμερα διάβασα μία είδηση που με έκανε να κοντοσταθώ. Να γυρίσω πίσω, να τη διαβάσω ξανά, να σκεφτώ, ίσως να μονολογήσω και μετά να προχωρήσω… Μία στις δύο επιχειρήσεις στη χώρα μας είναι συνεπής στις μισθολογικές της υποχρεώσεις. Οι μισές δηλαδή επιχειρήσεις στη χώρα πληρώνουν κανονικά τους υπαλλήλους και οι άλλες μισές έχουν καθυστέρηση πληρωμών που μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 12 μήνες.

Πόσο προβάλλεται και πόσο συζητιέται αυτό που είναι η καθημερινότητα για ένα εκατομμύριο συνανθρώπους μας;

Πόσο έχει απασχολήσει τα Μ.Μ.Ε. αυτή η είδηση;

Πόσες αναφορές έχουν γίνει;

Σίγουρα όχι όσες έχουν γίνει στο θέμα των τελευταίων ημερών. Ποιο είναι αυτό;

Ποιο άλλο, εκτός από τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη και την αντίδραση της μέχρι πρότινος συνεργάτιδάς του Δέσποινας Βανδή!

Μόνο σε εμένα φαντάζει γελοία η προηγούμενη πρόταση; Μόνο σε εμένα προκαλεί γέλιο μαζί με αηδία το πόσο μεγάλο ζήτημα προκλήθηκε από τις δηλώσεις αυτές; Έχεις ένα λαϊκό τραγουδιστή που μεσουρανούσε την περίοδο που οι Έλληνες νόμιζαν ότι ήταν όλοι πλούσιοι και ικανοί να συντηρούν τρία αμάξια και τέσσερα σπίτια ανά οικογένεια. Εκείνη την εποχή τα μαγαζιά στα οποία δούλευε ο εν λόγω κύριος, λειτουργούσαν πέντε μέρες την εβδομάδα και ακόμα και τις καθημερινές ήταν ασφυκτικά γεμάτα, γιατί είπαμε… τότε λεφτά υπήρχαν.

Σε αντίστοιχα μαγαζιά την ίδια περίοδο, εργαζόταν και η τραγουδίστρια που προαναφέραμε.

Πού βρίσκονταν και οι δύο τα τελευταία χρόνια; Η κρίση, αφού χτύπησε το μέσο Νεοέλληνα που νόμιζε ότι ήταν εκατομμυριούχος με δανεικά λεφτά, έπληξε κατ’ επέκταση και τους χώρους που κάποτε ζούσαν αποκλειστικά από τη δική του μεγαλομανία και διάθεση για επίδειξη. Τα νυχτερινά κέντρα πέρασαν σε μία περίοδο παρακμής κατά την οποία λειτουργούν μία με δύο ημέρες κάθε εβδομάδα και για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων από το κάθε σχήμα.

Οι καριέρες των διαφόρων τραγουδιστών και τραγουδιστριών πέρασαν και αυτές στα αζήτητα με τη σειρά τους. Ποιος θυμάται άλλωστε την τελευταία καλλιτεχνική επιτυχία των δύο καλλιτεχνών; Ξαφνικά λοιπόν, οι δηλώσεις ενός τραγουδιστή - του οποίου ο δημόσιος λόγος αδυνατώ να καταλάβω τι βάρος έχει και πρέπει να αναχθεί σε μείζον θέμα - εκφράζεται υπέρ του κόμματος που εκπροσωπεί τον ακροδεξιό χώρο στην ελληνική πολιτική σκηνή σήμερα.

Και στον αντίποδα, η μέχρι πρότινος συνεργάτιδά του αντιδρά στις δηλώσεις του αυτές και διαλύει τη συνεργασία τους. Ωραία… Μία εβδομάδα τώρα λοιπόν ασχολούμαστε με μία αντιπαράθεση, η οποία πιθανόν να λαμβάνει χώρα μεταξύ φίλων σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, χωρίς ουσιαστικό λόγο και προσθέτοντας απλά πόντους στη σκονισμένη δημόσια εικόνα τους. Ή μήπως αυτοί οι πόντοι στη δημόσια εικόνα τους αποτέλεσαν το λόγο που προκλήθηκε όλος αυτός ο ντόρος εξ αρχής;

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey