×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1

Τα Δηκτικά - α' μέρος

27/04/2012 - 21:30

Πιο μετά…

Δε θα συζητηθεί τελικά στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου το θέμα της επένδυσης του Ομίλου Ρόκα στο νησί, αφού προηγούνται τα ζητήματα της ΔΕΥΑΛ. Όσο για τη συνεδρίαση, που προγραμματιζόταν για τη Δευτέρα, θα γίνει την Παρασκευή 27 Απριλίου. Κι αυτό γιατί η αίθουσα συνεδριάσεων, όπως ενημέρωσε ο Νάσος Γιακαλής το Χρήστο Κορδώνη, «δεσμεύεται» απ’ την προσεχή βδομάδα, για τις εκλογές.

ΜΑΡ.ΠΛ.

 

Σχέσεις με Λέσβο

Από το Πλωμάρι είχε καταγωγή η γιαγιά του Ζαφείρη Κατραμάδου, όπως ενημέρωσε τον κόσμο ο ίδιος ο ηθοποιός κατά την παρουσίαση του τουρκικού σήριαλ το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Η κ. Καίτη Παπανίκα, από την άλλη, συγκινήθηκε τόσο όταν μίλησε για το Μόλυβο, που αρκετοί άρχισαν να αναρωτιούνται μήπως κατάγεται από εκεί. Η ίδια πάντως δεν έδωσε κανένα άλλο στοιχείο. Το μόνο που ανέφερε, ήταν πως η ανάμνηση που έχει από το όμορφο χωριό της Λέσβου, ήταν όταν η ίδια ήταν κοριτσάκι, «ξανθό και όμορφο», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Β.Χρ.

 

Ασταμάτητοι…

Εξάντλησαν κάθε αντοχή τους οι συντελεστές του τουρκικού σήριαλ, αφού δε σταμάτησαν τα γυρίσματα παρά μόνο για την παρουσίαση στο Δημοτικό Θέατρο. Και τότε ακόμη, λόγω του ότι έπρεπε να επιστρέψουν στην Παναγιούδα, η παρουσίαση έκλεισε χωρίς να προβληθεί το σχετικό βίντεο. Κι ενώ αρκετοί από τους λοιπούς παρευρισκομένους πήγαν σε εστιατόριο της περιοχής για δείπνο, ηθοποιοί και συνεργείο το… ξενύχτησαν γυρίζοντας σκηνές…

Β.Χρ.

 

Εγκαταλείψεις αδέσποτων

Καταγγελίες για πολλές εγκαταλείψεις ζώων στη Μυτιλήνη δεχτήκαμε χτες. Πρώτα επικοινώνησε μαζί μας ο πρόεδρος της «Κιβωτού», Τέρπος Παπαθεοδώρου, που μας είπε πως έχουν εγκαταλειφθεί ακόμη και άγρια ζώα σε όλη την περιοχή από Παγανή μέχρι και μέσα στην πόλη, ακόμη και μάνες με τα κουτάβια τους, ακόμη και ολόκληρες αγέλες, που, όπως υποστήριξε, αφήνονται από φορτηγά που καταφτάνουν από διάφορα χωριά. «Δεχόμαστε δεκάδες κλήσεις κάθε μέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αργότερα ακούσαμε κι από άλλη πλευρά παράπονα για τα πολλά αδέσποτα που κυκλοφορούν στην προκυμαία της Μυτιλήνης, ανάμεσα στις καφετέριες.

Όλοι, πάντως, περιμένουν το Δήμο Λέσβου να βγάλει τα κάστανα απ’ τη φωτιά και να αναλάβει τις ευθύνες του.

Β.Χρ.

 

Εθελοντικός καθαρισμός στην Καλλονή
Στη δράση που διοργανώνεται σε όλη τη χώρα «Let’s do it Greece - καθαρίζουμε την Ελλάδα», θα συμμετάσχει η Ομάδα Εθελοντικής Δράσης Καλλονής. Αφού η Ομάδα συνεδρίασε την προηγούμενη εβδομάδα μαζί με του προέδρους των συλλόγων και των τοπικών ενοτήτων της περιοχής, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί σε όλη τη Δημοτική Ενότητα Καλλονής εθελοντικός καθαρισμός την Κυριακή 29/4, από τις 11:00 έως τις 13:00, σε κάθε γειτονιά. Με το σύνθημα «καθαρίζουμε τις γειτονιές μας», οι κάτοικοι της Καλλονής θα φροντίσουν εθελοντικά να καθαρίσουν την περιοχή, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

Γ.Σαρ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey