×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1

Τα Δηκτικά - α' μέρος

27/04/2012 - 20:43

Εκλογές και Οικολόγοι

Δεν έχουν ακόμη κάποιο νεότερο για τις υποψηφιότητες ή το πρόγραμμά τους, οι «Οικολόγοι Πράσινοι». Όπως μάθαμε, επιπλέον ενημέρωση θα υπάρξει μάλλον την ερχόμενη Παρασκευή, οπότε και λήγει η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να καθοριστούν και όλες οι σχετικές με τις εκλογές διαδικασίες που, όπως φαίνεται, μεταφέρονται για τις αρχές Μαΐου.

Β. Χρ.

 

Μουσικός επιτάφιος

Με τα μουσικά τους όργανα, συνόδεψαν τον Επιτάφιο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής της Βαρειάς, μαθητές και καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης. Η μουσική πλαισίωσε το γεγονός, το οποίο παρακολούθησαν πολλοί πιστοί κι επισφράγισε ένα νέο θεσμό, που πάει να καθιερώσει το σχολείο, το οποίο πέρυσι είχε κάνει κάτι αντίστοιχο, μέσα στην πόλη της Μυτιλήνης.

Β. Χρ.


Αρχίζει η σίτιση;

Μετά από επτά μήνες που δεν σιτίζονται, το Υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε τελικά ένα ποσό που πλησιάζει τα 10 χιλ. ευρώ, για τη σίτιση των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης. Το ποσό αυτό είναι από τα χαμηλότερα που εγκρίθηκαν για τα Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία της χώρας και ελπίζουμε να αξιοποιηθεί για το σκοπό που προορίζεται, τουλάχιστον για το λίγο καιρό που μένει, μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Β. Χρ.

 

Πτήση με… τσουρεκάκια

Ένα πασχαλινό τσουρεκάκι κερνούσε όλους τους επιβάτες της, η «Aegean» το πρωί της Λαμπροδευτέρας. Τέτοιες κινήσεις που έχουν καθιερώσει οι αεροπορικές εταιρίες, δίνουν έναν επιπλέον γιορτινό τόνο στις γιορτές και σίγουρα τις εκτιμούν όλοι όσοι ταξιδεύουν.

Β. Χρ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey