×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1

Τα Δηκτικά - α' μέρος

27/04/2012 - 20:23

Στην αναμονή για το Κ.Υ. Άντισσας
Περιμένουν οι κάτοικοι και οι φορείς της Δημοτικής Ενότητας Άντισσας, αλλά και οι Γιατροί τού ΕΣΥ Λέσβου, να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους σχετικά με το Κέντρο Υγείας Άντισσας. Από τις 25 του προηγούμενου μήνα, οπόταν υπήρξε συνάντηση των δημοτικών και τοπικών συμβούλων Ερεσού και Αντίσσης, ο διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Δημήτρης Κατσιφαράκης, τους καθησύχασε ότι δε συντρέχει κανένα λόγος ανησυχίας για συρρίκνωση του Κέντρου Υγείας Άντισσας και πως κατά το θερινό διάστημα θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να προσληφθεί μια νοσοκόμα. Οι κάτοικοι και οι τοπικοί φορείς, όμως, δεν εφησυχάζουν, περιμένοντας, όπως λένε, να δουν κινήσεις, αλλιώς οι κινητοποιήσεις θα είναι έντονες.

Γ.Σαρ.

 

Με τη βοήθεια όλων
Δεν είναι η πρώτη φορά που η πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, Αναστασία Αντωνέλλη, βοηθάει με ενέργειές της το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πλωμαρίου. Το Παντοπωλείο στηρίζει πάρα πολλούς συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και η κ. Αντωνέλλη δείχνει εμπράκτως πως μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε. Με τη σειρά του, και ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Πλωμάρι, ο π. Ευστάθιος, δε σταματάει λεπτό να αγωνίζεται για τους κατοίκους της περιοχής και είναι επόμενο όλοι εκεί να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

Γ.Σαρ.

 

Κλήσεις για παρκάρισμα
Πολύ συχνά την εμφάνισή του κάνει στην πλατεία της Καλλονής κλιμάκιο της Τροχαίας, γράφοντας όσους έχουν παρκάρει παράνομα, δυσκολεύοντας την κίνηση κατά μήκος της πλατείας. Οι δικαιολογίες, με κυριότερη την «σε μια δουλειά πετάχτηκα, εδώ δίπλα», σε καμμία περίπτωση δε λείπουν, ενώ ακούγονται και οι μουρμούρες για την κατάσταση του πάρκινγκ της πόλης. Το σίγουρο είναι πως ούτε αυτή είναι η λύση για το πρόβλημα.

Γ.Σαρ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey