Το Γυμνάσιο Γέρας ανεβάζει παράσταση

«Είμαι παιδί ακόμα… αφήστε με να ζήσω»

25/04/2014 - 14:56

Μία πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος και άκρως συγκινητική ανεβάζει το Γυμνάσιο Γέρας, με πρωταγωνιστές τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου, στις 10 Μαΐου.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος και άκρως συγκινητική ανεβάζει το Γυμνάσιο Γέρας, με πρωταγωνιστές τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου, στις 10 Μαΐου. Συγγραφέας του θεατρικού έργου είναι η καθηγήτρια του Σχολείου Ειρήνη Κατσούρη, η οποία ανέφερε σχετικά στην εφημερίδα μας: «Με αφορμή τα θλιβερά γεγονότα που εμείς οι Λέσβιοι γινόμαστε μάρτυρες πολύ συχνά δυστυχώς, καθώς πολλές λέμβοι προσεγγίζουν τα παράλια του νησιού με ατυχή κατάληξη, συνέθεσα μια δική μου θεατρική παράσταση με πρωταγωνιστές τους ιδίους τους μαθητές του Γυμνάσιου Γέρας».

Η παράσταση έχει τον τίτλο «Είμαι παιδί ακόμα… αφήστε με να ζήσω» και θα λάβει μέρος σε πανελλήνιο διαγωνισμό της Ολυμπιακής Εκεχειρίας. Θέμα του έργου είναι η προσπάθεια μιας οικογένειας από τη Συρία, η οποία έχει πληγεί από τη βαναυσότητα του πολέμου, να διεκδικήσει το αναφαίρετο δικαίωμα της ελευθερίας.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Αίθουσας Πολιτισμού «Οδυσσέας Ελύτης» στον Παπάδο, το Σάββατο 10 Μαΐου στις 6:30 το απόγευμα. Τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του μαθητή Μαγδαληνού Ζαργκλή.

Η κ. Κουτσούρη, επίσης, μας επισημαίνει: «Οι μαθητές που θα πάρουν μέρος στη θεατρική παράσταση, είναι οι Καμάτσου Εύα, Χιώτης Κωνσταντίνος, Μαμάκου Βάσω, Νείρου Ελένη, Κιντάκα Μαριλένα, Καραμπάσης Στρατής, Βαξεβάνη Κουζινία, Δούκας Παναγιώτης, Μάντρι Τζοάννα, Σαντορινιός Βλάσιος, Τζιτζιρά Χαρά, Τυρέλλη Ιφιγένεια, Ψωμάς Παναγιώτης, Αγριτέλης Παρασκευάς, Καμάτσος Προκόπης, Καρατσομπανάκης Κωνσταντίνος, Λούπος Γεώργιος, Μουτζούρης Αντώνης, Σιμιτζή Στρατούλα, Σκοπελίτης Μιχάλης, Τηνιακός Στρατής, Φωκιανός Νίκος, Κεληγιάννης Στρατής, Κουρσουμπά Ευδοκία, Μιχάλη Γεωργία, Σεντά Μαρία, Τηνιακού Ευανθία, Τυροπώλη Αφροδίτη, Σαμιώτης Ιωάννης».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey