Η δική μας Στρατούλα Χιώτη στο "The Voice" [vid]

31/10/2018 - 12:44 Ενημερώθηκε 01/11/2018 - 10:22

Μια ταλαντούχα φωνή από τη Λέσβο θα διαγωνιστεί στο φετινό "The Voice", αφού η Στρατούλα Χιώτη από τη Γέρα κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές του μουσικού σόου, που προβάλλεται από τον ΣΚΑΙ.

Η Στρατούλα, η οποία παρουσίασε μάλιστα πρόσφατα το TEDx Lesvos 2018, επέλεξε να τραγουδήσει το «Χωρίσαμε ένα δειλινό», σε στίχους και μουσική του Βασίλη Τσιτσάνη. Ο Κωστής Μαραβέγιας ήταν εκείνος που πάτησε πρώτος το κουμπί και τον ακολούθησε ο Σάκης Ρουβά, με τις καρέκλες να γυρίζουν και την 32χρονη ερμηνεύτρια να χαμογελά ανακουφισμένη, συνειδητοποιώντας ότι βρίσκεται πλέον στα Battles, έχοντας εξασφαλίσει την «πρόκρισή» της στην επόμενη φάση του διαγωνιστικού σόου, μετά τα Blind Auditions.

Μεταξύ των δύο coaches, η Στρατούλα επέλεξε την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, παίζοντας πιο... safe, αφού ο γνωστός τραγουδοποιός είναι θεωρητικά πιο κοντά στο δικό της μουσικό φάσμα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Στρατούλα Χιώτη, πέρα από το τραγούδι, ασχολείται ενεργά και με την υποκριτική, ενώ αναμφίβολα η αναγνωρισιμότητά της πλέον -μετά το "The Voice" θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη.

Η Λέσβος βέβαια είχε και άλλον έναν εκπρόσωπο στο φετινό διαγωνισμό, αφού σε προηγούμενα επεισόδια εμφανίστηκε και ο επίσης ταλαντούχος Κύριλλος Διαμαντίδης, που ερμήνευσε το «Εγώ μιλάω για δύναμη», σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου και μουσική της Δήμητρας Γαλάνη. Ωστόσο δεν κατόρθωσε να κάνει κάποιον από τους τέσσερις κριτές να γυρίσει την καρέκλα του.

 

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey