Η ερμηνεύτρια από τη Λέσβο «κέρδισε» τον Κωστή Μαραβέγια και στα battles, προχωρώντας προς τα knockouts

Συνεχίζει ακάθεκτη η Στρατούλα στο «The Voice» [vid]

14/11/2018 - 13:36 Ενημερώθηκε 14/11/2018 - 14:10

Μετά τα blind auditions η Στρατούλα Χιώτη από τη Λέσβο κατόρθωσε να «κερδίσει» τον Κωστή Μαραβέγια και στα battles, συνεχίζοντας το ταξίδι της στο τηλεοπτικό τραγουδιστικό σόου του ΣΚΑΙ, «The Voice». Τα ντουέτα που δημιούργησαν οι coaches εμφανίστηκαν στη σκηνή με σκοπό να κερδίσουν κριτές και τηλεθεατές. Κάποιοι τα κατάφεραν, άλλοι όχι, ενώ υπήρχαν και εκπλήξεις με παίκτες που... κλάπηκαν από κάποιον άλλον coach.

Η ερμηνεύτρια από το Κάτω Τρίτος «μονομάχησε» με την Χριστίνα Δρίτσα, τραγουδώντας το «Δεν ξέρω πόσο σ' αγαπώ» σε στίχους του Χρήστου Αργυρόπουλου και μουσική του Απόστολου Καλδάρα. Ο coach των δύο κοριτσιών επέλεξε να συνεχίσει με τη «δική» μας Στρατούλα και εκείνη το υποδέχθηκε με χαρά, αφού πλέον θα συνεχίσει στα knockouts του σόου, προχωρώντας ένα βήμα πιο κοντά στα live και διεκδικώντας το όνειρο της υπογραφής ενός δισκογραφικού συμβολαίου.

Σημειώνεται ότι η ομάδα του Κωστή Μαραβέγια μετρά δύο διαδοχικές νίκες στο διαγωνιστικό σόου, πέρυσι και πρόπερσι. Η Στρατούλα Χιώτη πάντως δεν αγχώνεται για τον τελικό, έχοντας δηλώσει πως δεν αποτελεί αυτοσκοπό, επιθυμώντας να ζήσει απλώς την εμπειρία της συμμετοχής σε ένα τόσο μεγάλο διαγωνισμό.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey