Δράση και σήμερα

01/07/2012 - 05:56
Δύο εξ αναβολής αγώνες για την Α΄ και Β΄ Κατηγορία, πραγματοποιούνται σήμερα και μάλιστα συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον. Στον Παπάδο, η πρωτοπόρος Αναγέννηση Γέρας υποδέχεται τον αδιάφορο βαθμολογικά Αστέρα Νίκης, και με νίκη κατακτά τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας για την Α΄ Κατηγορία φέτος.
Δύο εξ αναβολής αγώνες για την Α΄ και Β΄ Κατηγορία, πραγματοποιούνται σήμερα και μάλιστα συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον. Στον Παπάδο, η πρωτοπόρος Αναγέννηση Γέρας υποδέχεται τον αδιάφορο βαθμολογικά Αστέρα Νίκης, και με νίκη κατακτά τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας για την Α΄ Κατηγορία φέτος. Αναφορικά με τον Αστέρα, οι παίκτες του μπορεί να μην έχουν ακόμη ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του συμπαίκτη τους, Στρατή Διονυσάτου, που δίνει μεγάλη μάχη στο νοσοκομείο ώστε να αποκατασταθεί η ακοή του μετά από ρίψη κροτίδας, ωστόσο είναι υποχρεωμένοι να αγωνιστούν κανονικά σήμερα.
Το παιχνίδι της Β΄ Κατηγορίας γίνεται στα Παράκοιλα, με τον Ανδρονικά, που δε διεκδικεί απολύτως τίποτα, να αντιμετωπίζει την ΑΕΜ, η οποία μόνο με νίκη θα παραμείνει στο κυνήγι ενός εκ των δύο εισιτηρίων που οδηγούν στην Α΄ Κατηγορία. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, η ισοπαλία δεν είναι καλό αποτέλεσμα για την ομάδα της ΑΕΜ, που είναι καταδικασμένη να πάρει το τρίποντο. Και τα δύο παιχνίδια αναμένεται να ξεκινήσουν στις 5 το απόγευμα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey