Ολοκληρώθηκε το τριήμερο αφιέρωμα στο Μίλτη Παρασκευαΐδη

01/07/2012 - 05:56
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του μεγάλου Λέσβιου δημιουργού Μίλτη Παρασκευαΐδη, το οποίο διοργανώθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από το θάνατό του, στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του μεγάλου Λέσβιου δημιουργού Μίλτη Παρασκευαΐδη, το οποίο διοργανώθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από το θάνατό του, στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων, από τον Πολιτισμικό Οργανισμό και την Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής.

Η εναρκτήρια εκδήλωση του αφιερώματος τιμής και μνήμης έγινε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, και περιελάμβανε αναδρομική έκθεση με αντιπροσωπευτικά έργα όλων των περιόδων της ζωής του, καθώς και άλλες δημιουργίες του, δημοσιεύσεις και χειρόγραφα.
Το τριήμερο των εκδηλώσεων ολοκληρώθηκε με την ημερίδα «Το έργο του ζωγράφου Μίλτη Παρασκευαΐδη», που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου, το πρωί της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου. Στην αρχή της εκδήλωσης αυτής πραγματοποιήθηκε τιμητική βράβευση στο συγγραφέα Άρη Ταστάνη και το συγγραφέα και πρόεδρο του Συλλόγου Αγριτών Λέσβου, Γιάννη Τριανταφύλλου, για την πνευματική τους προσφορά.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey