Πέντε χρόνια «Caldo»

01/07/2012 - 05:56
Πέντε ολόκληρα χρόνια επιτυχίας έκλεισε φέτος το «Caldo» και το γιόρτασε με ένα πραγματικά πρωτόγνωρο event, με καλεσμένους, τους Νόνη Δούνια, Αλέξανδρο Παρθένη και Άντζελα Ευριπίδη.
Πέντε ολόκληρα χρόνια επιτυχίας έκλεισε φέτος το «Caldo» και το γιόρτασε με ένα πραγματικά πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του νησιού event! Με καλεσμένους, αποκλειστικά για τη βραδιά της Πέμπτης που πέρασε, τους καταξιωμένους stars της ελληνικής showbiz Νόνη Δούνια, Αλέξανδρο Παρθένη και Άντζελα Ευριπίδη, έδωσε τη μοναδική ευκαιρία στο κοινό της πόλης να τους γνωρίσει από κοντά και να διασκεδάσει μαζί τους!
Ο Αλέξανδρος Παρθένης ανέλαβε τη μουσική επιμέλεια του πάρτυ, διεκπεραιώνοντας την αποστολή του με μεγάλη επιτυχία, αφού ο κόσμος δε σταμάτησε το χορό μέχρι και το κλείσιμο του μαγαζιού!
Με τις επιλογές του γνωστού μοντέλου και ηθοποιού να εστιάζονται στα καλύτερα, ελληνικά κυρίως, hits της σύγχρονης εποχής, η διάθεση εκτοξεύτηκε στα ύψη!
Η Νόνη Δούνια και η Άντζελα Ευριπίδη υποδέχτηκαν τον κόσμο με το χαμόγελο στα χείλη, πρόθυμες να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τους δεκάδες θαυμαστές τους που βρίσκονταν εκεί, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο μία πολύ οικεία, ζεστή και πάνω απ’ όλα όμορφη ατμόσφαιρα στη βραδιά!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey