Μέρα Νύχτα

01/07/2012 - 05:56
Opening day σήμερα για το «Giraffe», μετά το αεροδρόμιο. Το καλοκαιρινό κλαμπ επιστρέφει ανανεωμένο για να χαρίσει στιγμές διασκέδασης και κεφιού.
Opening day σήμερα για το «Giraffe», μετά το αεροδρόμιο. Το καλοκαιρινό κλαμπ επιστρέφει ανανεωμένο για να χαρίσει στιγμές διασκέδασης και κεφιού.

Πάρτυ, όμως, οργανώνει σήμερα και ο Σύλλογος Φοιτητών Κοινωνιολογίας στο «Femme Fatale», με guest DJs και με ένα υπέροχο σόου με πυροτεχνήματα.

Άλλη μια πρόταση για διασκέδαση σήμερα έχει και το «My Club», που φιλοξενεί ένα live με τους «Barcode», στην τελευταία εμφάνισή τους στο νησί.

Το «Tasteful», στην οδό Καβέτσου, σερβίρει λαχταριστές γεύσεις σε σάντουιτς, πίτες, κρουασάν, αλλά και γλυκά.

Ο Νικηφόρος στο «Λεμόνι και πράσινο πιπέρι» σερβίρει στο όμορφο μπαλκόνι του τα διάσημα φιλέτα του με τις μοναδικές σάλτσες, αλλά και πολλές άλλες καλοκαιρινές γεύσεις.

Μεγάλη ποικιλία κρεατικών στα κάρβουνα θα βρείτε στη «Θεσσαλική γωνιά», στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

Σημείο συνάντησης στην καρδιά της πόλης ο «Κήπος», για καφέ, ποτό αλλά και γευστικά σνακ.

Χοιρινό φιλέτο «της Μαντζουράνας» σε συνδυασμό με μια καλοκαιρινή σαλάτα είναι η καλύτερη πρόταση του εστιατορίου «Μαντζουράνα».

Απολαύστε φρέσκα ψάρια και κρεατικά της ώρας στην «Ταβέρνα» στο Πυργί. Γευστικές επιλογές που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey