Νέα των συλλόγων

01/07/2012 - 05:56
Την Πέμπτη 5 Μαρτίου, στις 10 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος ετήσιος χορός του Συλλόγου Μεσοτοπιτών της Αθήνας, στο «Κέντρο Αθηνών».
- Την Πέμπτη 5 Μαρτίου, στις 10 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος ετήσιος χορός του Συλλόγου Μεσοτοπιτών της Αθήνας, στο «Κέντρο Αθηνών». Τραγουδούν Δημήτρης Μητροπάνος, Μανώλης Λιδάκης, Μπάμπης Στόκας, Ελεονώρα Ζουγανέλη και Ασπασία Θεοφίλου.
- Αλλά και ο Σύλλογος των Αντισσαίων της Αθήνας πραγματοποιεί τον ετήσιο χορό του την Παρασκευή 6 Μαρτίου, στις 10 το βράδυ, στο κέντρο «Εννέα Όγδοα», με την ορχήστρα του Χρήστου Νικολόπουλου, τη Θεοδοσία Στίγκα, τη Δόμνα, τον Ηλία Μακρή και το Γιώργο Αιγιώτη. Λίγες μέρες αργότερα, και συγκεκριμένα στις 11 Μαρτίου, οι γυναίκες του Συλλόγου πάνε… θέατρο! Με αφορμή τη Γιορτή της Γυναίκας, ο Σύλλογος αποφάσισε φέτος να τιμήσει διαφορετικά τη συγκεκριμένη ημέρα, παρακολουθώντας τη θεατρική παράσταση «Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου» στο θέατρο «Βασιλάκου».
- Και οι Σκαλοχωρίτες όμως θα γιορτάσουν την Ημέρα της Γυναίκας, τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, στην αίθουσά τους, που βρίσκεται επί της οδού Νεόφρονος 6.
- Η «Λεσβιακή Παροικία Αθηνών» πραγματοποιεί τριήμερη εκδρομή, από τις 13 έως τις 15 Μαρτίου στο Καρπενήσι. Οι εκδρομείς θα επισκεφτούν, μεταξύ άλλων, την ευρύτερη περιοχή του Καρπενησίου, το χιονοδρομικό κέντρο και τη Μονή Προυσσού.
- Οι Ερεσιώτες στις 15 Μαρτίου διοργανώνουν περίπατο στον Αρχαιολογικό Χώρο Ελευσίνας. Η είσοδος είναι ελεύθερη και η διάρκεια του περιπάτου θα είναι μιάμιση ώρα, περιλαμβάνοντας δωρεάν ξενάγηση από επαγγελματία ξεναγό. Στη συνέχεια όσοι επιθυμούν μπορούν να απολαύσουν από ένα ποτηράκι ούζο σε γειτονικό café.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey