Εκδηλώσεις στο δήμο Πολιχνίτου

01/07/2012 - 05:56
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο δήμο Πολιχνίτου, με επόμενη τη μουσική βραδιά στη Σκάλα Βασιλικών, αύριο Σάββατο.
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο δήμο Πολιχνίτου, με επόμενη τη μουσική βραδιά στη Σκάλα Βασιλικών, αύριο Σάββατο. Την επόμενη Παρασκευή, 31 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί η «Γιορτή Γλυκάνισου» στο Λισβόρι, ενώ το Σάββατο 1η Αυγούστου, θα γίνει λαϊκό γλέντι στην πλατεία του Σταυρού και την Κυριακή 2 Αυγούστου η «Γιορτή Τράτας» στη Σκάλα Πολιχνίτου.

Την Τετάρτη 5 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στο «Πολύκεντρο» Πολιχνίτου, θα παιχτεί η κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου «Τρεις Εξαμαρτείν», από το Θέατρο «Άρμα».
Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στη Σκάλα Πολιχνίτου το 2ο Φεστιβάλ Αγροτουριστικών Συνεταιρισμών Γυναικών Λέσβου, ενώ το ίδιο Σάββατο θα υπάρξει μουσική βραδιά στην πλατεία Αγίου Ραφαήλ, στα Βασιλικά.
Την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Αυγούστου θα γίνει στα Βασιλικά το πανηγύρι του Αγίου Ραφαήλ στην ομώνυμη πλατεία του χωριού.
Την Κυριακή 23 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η «Γιορτή Ούζου» στη Νυφίδα, ενώ τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, στην πλατεία της Βρίσας, θα γίνει εκδήλωση με θέμα τις «Παραδοσιακές Ασχολίες που χάνονται» και η 2η Συνάντηση Μυτιληνιών Σάμου και Βρισαγωτών Λέσβου.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Αυγούστου, με το πανηγύρι του Αγίου Ιωάννη στο Λισβόρι και στη Νυφίδα.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται μέσα από συνεργασία της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής και Τουριστικής Ανάπτυξης με τη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Λέσβου, τα δημοτικά διαμερίσματα Βασιλικών, Βρίσας, Σταυρού και Λισβορίου και τους τοπικούς συλλόγους.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey