Πίτα απ’ τη Φιλοτελική Εταιρεία Λέσβου

01/07/2012 - 05:56
Τη σύνδεση του αργεντίνικου tango με το Φιλοτελισμό είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παρευρέθηκαν στην ομώνυμη εκδήλωση που διοργάνωνε την περασμένη Κυριακή, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, η Φιλοτελική Εταιρεία Λέσβου.
Tango, φιλοτελισμός και βραβεύσεις

Τη σύνδεση του αργεντίνικου tango με το Φιλοτελισμό είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παρευρέθηκαν στην ομώνυμη εκδήλωση που διοργάνωνε την περασμένη Κυριακή, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, η Φιλοτελική Εταιρεία Λέσβου. Η εκδήλωση περιελάμβανε μια εμπεριστατωμένη εισήγηση επί του θέματος, ζωντανή επίδειξη του χορού, αλλά και βράβευση του γενικού γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Δημήτρη Χαλκιώτη, για την προσφορά και τη στήριξη που παρείχε στο έργο και τις δράσεις της Φιλοτελικής Εταιρείας.


Η εκδήλωση με θέμα «Tango και Φιλοτελισμός» ξεκίνησε αμέσως μετά την κοπή της βασιλόπιτας και την τακτική γενική συνέλευση των μελών τής ΦΕΛ.
Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι παρευρισκόμενοι την κεντρική εισήγηση του προέδρου του Πανελληνίου Συλλόγου Θεματικού Φιλοτελισμού και Νεότητας, Παντελή Λεούση, που προέβαλε όλη την ιστορία του αργεντίνικου χορού μέσα από γραμματόσημα που προέρχονται απ’ όλο τον κόσμο, την έρευνα πάνω στα οποία έχει κάνει ο ίδιος ως συλλέκτης.
Ακόμη πιο αναπαραστατική ήταν η ζωντανή επίδειξη του tango από μέλη της ομάδας «TangoLesvos», που βοήθησαν το κοινό να πάρει μια ακόμα καλύτερη γεύση των μελωδιών και της γοητείας του συγκεκριμένου χορού.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Φιλοτελική Εταιρεία Λέσβου τίμησε με βραβείο το γενικό γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Δημήτρη Χαλκιώτη, για την προσφορά και τη στήριξη που παρείχε στο έργο και τις δράσεις της. Συγχαίροντας τόσο τον πρόεδρο της ΦΕΛ, Στρατή Αναγνώστου, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της, ο κ. Χαλκιώτης δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής θα είναι πάντα κοντά στους φορείς που προάγουν και προβάλλουν τον πολιτισμό και την ιστορία της πατρίδας και της Λέσβου, όπως με επιτυχία κάνει η Φιλοτελική Εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια και αποτελεί υπόδειγμα φιλοτελικού και κοινωνικού έργου, με πανελλήνια αλλά και διεθνή αναγνώριση.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey