Κοινή Λογική

28/08/2012 - 14:17

Αγαπητοί συμπατριώτες, επειδή κάποιοι βαρεθήκαμε να διαβάζουμε ή να ακούμε τις ίδιες και τις ίδιες αρλούμπες που δείχνουν λαό αφελή έως πειραγμένο, έχουμε και λέμε.

Αγαπητοί συμπατριώτες, επειδή κάποιοι βαρεθήκαμε να διαβάζουμε ή να ακούμε τις ίδιες και τις ίδιες αρλούμπες που δείχνουν λαό αφελή έως πειραγμένο, έχουμε και λέμε:
*
Όχι, δε μας ψεκάζουν από αεροπλάνα για να αποβλακωθούμε. Όποιος πιστεύει ή διαδίδει τέτοιες ανοησίες είναι ήδη βλάκας άνευ... ψεκασμού!
*
Οι αποκωδικοποιητές που μπαίνουν για το ψηφιακό σήμα της τηλεόρασης, είναι απαραίτητος εκσυγχρονισμός και όχι μέθοδος σκοτεινών δυνάμεων για να μας παρακολουθούν στο σπίτι μας.
*
Άλλο φθόγγοι και άλλο φωνήεντα. Η δασκάλα που δεν κατάλαβε τη διαφορά, πρέπει να πάει για επιμόρφωση και όχι να γίνει ηγέτης κινήματος γλωσσαμυντόρων.
*
Α ναι! Και ο Κίσινγκερ ποτέ δε μίλησε «για ανυπότακτο ελληνικό λαό που για να τον καθυποτάξει κανείς, πρέπει να αλλοιώσει τη γλώσσα και τη θρησκεία του».
*
Πρώτον έχει επανειλημμένα με στοιχεία διαψευσθεί ο συγκεκριμένος μύθος και δεύτερον, λέτε αν το πίστευε ο συγκεκριμένος όντως δαιμόνιος πολιτικός, να μας... το ‘λεγε κιόλας δημόσια;
*
Χρονικό προαναγγελθείσης παρανομίας. Κάπου οι μισές ομάδες της Α΄ Εθνικής στο ποδόσφαιρο, πήραν παράνομα προσωρινή άδεια συμμετοχής στο Πρωτάθλημα...
*
... Θεωρώντας όλοι ως δεδομένο ότι θα ψηφιστεί διακομματικά τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο που θα τους δίνει οριστική νομιμοποίηση.
*
Όχι τίποτα, περίμενε ο φουκαράς ο Μιχαλάκης, επειδή αυτός και η ομάδα του η ΑΕΛΚ ήταν από τους συνεπείς στα οικονομικά, ότι μπορεί να παίξει στην Α΄ Εθνική.
*
Θα μου πείτε, τέτοιες ώρες που η χώρα τραβάει τόσα ζόρια, εσύ με το ποδόσφαιρο ασχολείσαι;
*
Αυτό προφανώς πιστεύουν και οι κυβερνώντες και όσοι από τα αντιπολιτευόμενα κόμματα τους σιγοντάρουν στο συγκεκριμένο.
*
Το γεγονός ότι με τέτοιες πρακτικές δίνουν ευρύτερο κοινωνικό μήνυμα - και ειδικά στη νεολαία - ότι σ’ αυτό τον τόπο η εφαρμογή των νόμων είναι για τα κορόιδα και οι «καπάτσοι» πάντα επιβραβεύονται, δείχνει το δρόμο για το... ελπιδοφόρο μέλλον της χώρας μας!
*
Θα μου πείτε, μα να πέσει π.χ. Η ΑΕΚάρα στη Δ΄ Εθνική; Γιατί όχι, απαντώ, αν έτσι θα εξυγιανθεί οριστικά;
*
Άσε που συγκρίνω και ζηλεύω αυτά που συμβαίνουν σε πολιτισμένες χώρες. Η επί χρόνια πρωταθλήτρια Σκωτίας Ρέιντζερς, έπεσε λόγω χρεών στη Δ΄ Εθνική.
*
Στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στην κατηγορία αυτή, οι οπαδοί της όχι απλώς δεν την πρόδωσαν, αλλά γέμισαν το γήπεδο, κόβοντας κάπου 50.000 εισιτήρια!!!
*
Γι’ αυτό σας λέω, το πρόβλημά μας δεν είναι μόνο πολιτικό, είναι και (κυρίως) κοινωνικό.
*
Ας πάμε όμως στα... πιο δυσάρεστα. Ανακοινώθηκε προ ημερών η επίσημη ανεργία το μήνα Μάιο. Έχει φτάσει στο 23,1%, κάπου δηλαδή ένας στους τέσσερις.
*
Το ακόμα χειρότερο, ότι στους νέους μέχρι 24 ετών η ανεργία είναι 55%, δηλαδή πάνω από τους μισούς.
*
Κι ένα τελευταίο, για να μην καμαρώνουμε τσάμπα. Όλοι θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική και φημισμένη την ελληνική κουζίνα. Το θέμα όμως είναι να μην το πιστεύουμε μόνοι μας.
*
Σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα έγκυρου ταξιδιωτικού οργανισμού, με δεδομένο ότι πολλοί τουρίστες επιλέγουν προορισμό με βάση τη γαστρονομία, η Ελλάδα δε βρίσκεται μέσα στους δέκα δημοφιλέστερους - εξ αυτού του λόγου - προορισμούς.
*
Κατά τα λοιπά η - υπερτιμημένη - υπουργός Τουρισμού, κ. Κεφαλογιάννη, μιλά για τουριστική στρατηγική.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey