Πώς να Τονώσετε τη Σεξουαλική Ζωή σας σε μια Μακροχρόνια Σχέση;

20/01/2020 - 20:02 Ενημερώθηκε 20/01/2020 - 20:06

Είναι πιθανώς ήδη κλισέ μέχρι τώρα, αλλά δεν μπορούμε να διαψεύσουμε το γεγονός ότι η αισθησιακή ερωτική ατμόσφαιρα μιας νέας σχέσης ξεθωριάζει με την πάροδο του χρόνου. Τα περισσότερα ζευγάρια που έχουν μακροχρόνιες σχέσεις θα συμφωνήσουν ότι έχουν βιώσει μια περίοδο όπου αισθάνονταν ότι η σεξουαλική τους ζωή δεν ήταν τόσο συναρπαστική όσο ήταν κάποτε. Ωστόσο, το πρόβλημα δεν είναι ότι το πάθος πεθαίνει σιγά-σιγά, είναι ότι είμαστε πολύ απροετοίμαστοι όταν συμβεί αυτό. Ενώ το καυτό σεξ βγαίνει φυσικά στο μήνα του μέλιτος μιας σχέσης, τα πράγματα σίγουρα αρχίζουν να παγώνουν μετά από λίγο. Εκείνη τη στιγμή θα αναρωτηθείτε πώς να κρατήσετε τη σχέση φλογερή καθώς περνούν τα χρόνια.

Το συμπέρασμα είναι ότι οι άνθρωποι είναι συνηθισμένοι πνευματικά να αναζητούν περιπέτεια, εκπλήξεις και ποικιλία, αλλά μια μακροχρόνια σχέση είναι το ακριβώς αντίθετο. Η σταθερότητα ακυρώνει την έκπληξη, ενώ η ρουτίνα είναι ο εχθρός της ποικιλίας. Προφανώς, οι σχέσεις είναι σύνθετα πράγματα και είναι δύσκολο να πούμε τι τις κάνει να κρατούν χρόνια, να είναι καλές και υγιείς, αλλά παρακάτω θα βρείτε 5 σίγουρες συμβουλές για το πώς να διατηρήσετε τη σεξουαλική σας ζωή συναρπαστική σε μια μακροχρόνια σχέση.

Φυλάξτε Χρόνο Μόνο για τους Δύο σας Κάθε Εβδομάδα

Όσο παράλογο και αν ακούγεται, μια από τις πιο σημαντικές αλλαγές που μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε την ικανοποίηση σας στην κρεβατοκάμαρα είναι να αφιερώσετε μια ώρα ποιοτικού ιδιωτικού χρόνου για σεξ κάθε εβδομάδα. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να κάνετε σεξ εκείνη την στιγμή, αν και οι δύο δεν έχετε τη διάθεση να το κάνετε ή αν οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες (ίσως ένας από σας να είναι εξαντλημένος, αδιάθετος, πληγωμένος, κλπ.). Αλλά αν έχετε και οι δύο τη διάθεση να το κάνετε, θα έχετε στη διάθεση σας μια ολόκληρη ώρα για τους δυο σας χωρίς κανένα περισπασμό για μια απίστευτα ικανοποιητική εμπειρία. Θα μπορούσατε να επιλέξετε μια μέρα και ώρα όπου θα έχετε ολόκληρο το σπίτι μόνο για εσάς.

Δοκιμάστε Νέα Πράγματα

Το καινούργιο παράγει πάντα ντοπαμίνη, τη χημική ουσία στον εγκέφαλο που είναι υπεύθυνη για την αίσθηση ενθουσιασμού και ευφορίας. Μπορείτε να ενισχύσετε την αντίδραση του σώματός σας στο σεξ απλά δοκιμάζοντας καινούργια πράγματα. Ένας σίγουρα διασκεδαστικός τρόπος για να τονώσετε τη σεξουαλική ζωή σας είναι να αλλάξετε το σκηνικό. Όταν έχετε οι δυο σας ολόκληρο το σπίτι στη διάθεση σας ή κατά τη διάρκεια της δική σας ώρας την εβδομάδα, προσπαθήστε να κάνετε τα πράγματα ενδιαφέροντα κάνοντας σεξ σε διαφορετικούς χώρους κάθε εβδομάδα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε νέες στάσεις και στυλ σεξ. Φυσικά, μερικές φορές θα είναι μια απόλυτη αποτυχία και θα καταλήξετε να αισθάνεστε ανόητοι, αλλά κοιτάξτε και την πιο θετική πλευρά. Θα γελάσετε με αυτό και θα σας φέρει πιο κοντά.

Να Μοιράζεστε Πάντα τις Επιθυμίες σας με την Σύντροφο σας

Καθώς τα χρόνια περνούν, το πάθος σε μια σχέση αρχίζει να χάνετε. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να περιμένετε και θα πρέπει να κάνετε μια διαρκή προσπάθεια αν σκοπεύετε να διατηρήσετε το πάθος. Όταν νιώσετε ξαφνικά ότι η φλόγα αρχίζει να σβήνει, προσπαθήστε να κρατήσετε τον έλεγχο επικοινωνώντας με την σύντροφο σας. Οι πιθανότητες είναι ότι αν αισθάνεστε βαρεμάρα, η σύντροφος σας θα νιώθει επίσης πλήξη. Και ο μόνος τρόπος για να λειτουργήσει η σχέση σας είναι να το κάνετε μαζί.

Η σημασία της τακτικής επικοινωνίας σχετικά με τις σεξουαλικές επιθυμίες σε μια σχέση δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια συνήθεια ή ένα τελετουργικό για να μοιράζεστε ένα νέο πράγμα που θα θέλατε να δοκιμάσετε στην κρεβατοκάμαρα κάθε επέτειο ή κάθε καινούργια χρονιά. Μερικές φορές ίσως αποφασίσετε να το δοκιμάσετε και μερικές φορές μπορείτε απλά να το φυλάξετε για να φαντασιώνεστε και να το μοιράζεστε με βρώμικα λόγια ή πρόστυχη συνομιλία. Όπως και να έχει, είναι ένας πολύ σέξι και διασκεδαστικός τρόπος για να έρχεστε σε επαφή ως σύντροφοι διατηρώντας τη σεξουαλική σας ζωή συναρπαστική, στενή, και ολοκληρωμένη.

Παρακολουθήστε Λίγο Πορνό Μαζί

Αυτό μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά λειτουργεί με ένα εκπληκτικό τρόπο. Η πορνογραφία δεν χρειάζεται να είναι κάτι μυστικό που κρατάτε τους εαυτούς σας. Καθώς επικοινωνείτε με την σύντροφο σας για τις επιθυμίες σας, προσπαθήστε να βρείτε κάτι που αρέσει και στους δύο. Θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα προσφέρει διαφωτιστικές ιδέες για νέες στάσεις ή ρόλους που μπορείτε να δοκιμάσετε. Εάν δεν είστε πολύ σίγουροι για τις ιστοσελίδες πορνό που μπορείτε να επισκεφτείτε για τα βίτσια που σας ενδιαφέρουν, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://theporndude.com/el για μερικές χρήσιμες συστάσεις. Εάν είστε το είδος ατόμου που δεν παρακολουθεί πορνό, θα εξακολουθείτε να είστε σε θέση να βρείτε διασκεδαστικά και ενδιαφέροντα διαδικτυακά ερωτικά παιχνίδια που μπορείτε να απολαύσετε παίζοντας μαζί με την σύντροφο σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε ερωτική λογοτεχνία, όπως Χεντάι ή Άνιμε, και να διαβάζετε εναλλάξ μεταξύ σας. Δείτε πόσες σελίδες θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε μέχρι να μην μπορείτε να κρατήσετε τα χέρια σας μακριά ο ένας από τον άλλον.

Δοκιμάστε Παιχνίδια Ρόλων

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή είναι να παίζετε παιχνίδια ρόλων. Το παιχνίδι ρόλων είναι εκεί όπου ζείτε τις σεξουαλικές φαντασιώσεις σας, κάτι που ουσιαστικά κάθε κανονικός άνθρωπος έχει οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για να αισθάνεστε περίεργα με τις σεξουαλικές φαντασιώσεις. Σύμφωνα με εκπαιδευτικούς σεξουαλικής αγωγής και θεραπευτές, οι φαντασιώσεις μπορούν να βοηθήσουν εσάς και την σύντροφο σας να εξερευνήσετε τις διάφορες πτυχές του εαυτού σας απελευθερώνοντας ενέργεια και βοηθώντας σας να χαλαρώσετε. Η φρεσκάδα και ο ενθουσιασμός των παιχνιδιών ρόλων συμβάλλουν επίσης στη ροή της ντοπαμίνης, η οποία τελικά εξασφαλίζει ότι το πάθος είναι φλογερό.

Μερικά από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια ρόλων που μπορείτε να δοκιμάσετε με την σύντροφο σας είναι η "σέξι, πρόστυχη νοσοκόμα και ο ασθενής" ή ο "σέξι μπάτσος και η άτακτη εγκληματίας". Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται αρχικά ανόητο, μόλις μπείτε στο ρόλο θα ξεπεράσετε σίγουρα την αρχική ντροπή και θα νιώσετε ικανοποίηση. Για περισσότερες ιδέες, δοκιμάστε να παρακολουθήσετε μερικά επεισόδια πορνό και προσπαθήστε να μιμηθείτε αυτό που κάνουν οι ηθοποιοί. Ακόμη και αν δεν καταφέρετε να κάνετε ακριβώς τις στάσεις, είναι πάντα μια διασκεδαστική προσέγγιση για να πάρετε λίγη έμπνευση.

Με λίγα λόγια, η αναζωογόνηση του σεξουαλικού ενθουσιασμού που υπήρχε κάποτε στη σχέση σας πρέπει να ξεκινά αρχικά με ανοικτή επικοινωνία μεταξύ εσάς και της συντρόφου σας. Και οι δύο θα πρέπει να είστε σε θέση να μιλάτε μεταξύ σας θετικά και εποικοδομητικά για οτιδήποτε αισθάνεστε ότι σας κρατά πίσω. Αφιερώσετε λίγο ξεχωριστό χρόνο για εσάς και τη σύντροφο σας. Επιπλέον, μοιραστείτε τις βαθύτερες επιθυμίες και φαντασιώσεις σας με τη σύντροφο σας. Τέλος, κάντε μια διαρκή προσπάθεια φλερτάροντας και δοκιμάζοντας νέα πράγματα σε διαφορετικά περιβάλλοντα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey