×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1

Τα Δηκτικά - γ' μέρος

27/04/2012 - 21:43

Ημι-μυτιληνιά υποψηφιότητα        

Υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης είναι η σύζυγος του Μυτιληνιού Χρήστου Χατζηδιάκου, Πέτη Πέρκα. Γεννημένη στη Φλώρινα και μόνιμη κάτοικος Θεσσαλονίκης εδώ και 30 περίπου χρόνια, έχει αδιάλειπτη και συνεπή παρουσία στα κινήματα και τις δράσεις της Αριστεράς. Είναι πολιτική μηχανικός και εργάζεται στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, συμμετείχε στα ψηφοδέλτια της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη των πολιτών και της οικολογίας» το 2002 και το 2006, στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ το 2009 και της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη» το 2010.

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία, λοιπόν…

Α.Ω.

 

Τυχερά των εκλογών ξανά

Μέσα στη φούρια των εκλογών, είναι λογικό να ανατρέπεται κάθε προσωπική ρουτίνα των υποψηφίων. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον επικεφαλής μιας πενταμελούς οικογένειας, που τα μέλη της εκ των πραγμάτων λόγω υποχρεώσεων έχουν σκορπιστεί στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.

Ο λόγος για τον Κώστα Μουτζούρη, που - όπως σχολίασε αυτοσαρκαζόμενος στην εκδήλωση της Αθήνας - «ευτυχώς που με τις εκλογές και την υποψηφιότητά μου υπήρξε η δυνατότητα να δω και τα τρία παιδιά μου».

ΜΑΡ.ΠΛ.

 

Χάνεται νερό

Αναγνώστης μας, λίγο μετά τις 3 χθες το μεσημέρι, αφού εις μάτην έψαχνε να βρει κάποιο στέλεχος της ΔΕΥΑΛ για να αντιμετωπίσει τη βλάβη που είχε απ’ το πρωί δηλώσει, στην περιοχή Ράχη πάνω απ’ το Κοιμητήριο της Χρυσομαλλούσας, μας ρώτησε: «Γιατί υπάρχει τηλέφωνο για βλάβες, το 24444, όταν δε λειτουργεί σε 24ωρη βάση; Ποιος θα παρέμβει για να σταματήσει την άσκοπη απώλεια νερού;»

Αλήθεια, αν συμβεί μια σοβαρή ή μια μικρή βλάβη στο δίκτυο, σπάσει ένας σωλήνας, πώς θα τη μάθει η ΔΕΥΑΛ αν λειτουργεί το Κέντρο για τις βλάβες σε ωράρια δημόσιας υπηρεσίας;

Μήπως οι πολίτες πρέπει και για αυτό να απευθύνονται στο «100» ή σε όποιον ενδεχομένως τύχει να γνωρίζει κάποιον εργαζόμενο ή τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ, για να πάρει το τηλέφωνό του;

Αν τα πράγματα έχουν έτσι όπως καταγγέλει ο συγκεκριμένος πολίτης, θα πρέπει άμεσα το θέμα να αντιμετωπιστεί.

ΜΑΡ.ΠΛ.

 

Για τη χάρη του…

Όποιοι ψάχνουν ίντριγκες και περίεργες διεργασίες στην αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης της Ν.Δ., έχουν… ξεφύγει. Ο λόγος που μετατέθηκε απ’ το Σάββατο για τη Δευτέρα η εκδήλωση, είναι πολύ απλός και συγκεκριμένος και αφορά στην πανήγυρη του Ταξιάρχη. «Ποιος θα άφηνε τη μεγάλη γιορτή για να πάει σε προεκλογική συγκέντρωση;», αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Αλέξανδρος Κουτσαντώνης, απαντώντας ο ίδιος πως, αφού δεν υπήρχε πρόβλημα με τους ομιλητές Χαράλαμπο Αθανασίου και Γιώργο Παπανικολάου να αλλάξουν το πρόγραμμά τους, «επιλέξαμε να τιμήσουμε τη χάρη του μεταθέτοντας την εκδήλωση».

ΜΑΡ.ΠΛ.

 

Οι μισοί καλοί

Πληρώνονται οι ακτοπλοϊκές, δεν πληρώνονται οι δακοκτόνοι. Είναι φοβερό, τρεις υπουργοί τρέχουν για να πληρώσουν πριν τις εκλογές τις ακτοπλοϊκές εταιρείες. Όμως, αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες αρνούνται να ρυθμίσουν ένα γραφειοκρατικό ζήτημα, ήσσονος σημασίας, για να πληρωθούν οι δακοκτόνοι. Από τα χρήματα που ήδη έχουν διατεθεί γι’ αυτόν το σκοπό.

Όπως έγραφε ο Άκης Πάνου, «οι μισοί καλοί, σε μοναστηριού κελί, κι άλλοι στο τρελάδικο, από κακό κι απ’ άδικο».

Ν.Μ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey