×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1

Τα Δηκτικά - α' μέρος

27/04/2012 - 21:40

Δωρεάν εξετάσεις για όλους
Χωρίς διακρίσεις που έχουν να κάνουν με το εισόδημα των ασθενών, θα γίνουν το Σάββατο οι δωρεάν εξετάσεις στον Παπάδο και στον Παλαιόκηπο, που διοργανώνει ο Σύλλογος «Οι φίλοι της Μητρόπολης Μυτιλήνης» και στις οποίες αναφερόμασταν στο χθεσινό φύλλο του «Ε». Όπως ξεκαθαρίστηκε, η εν λόγω ενέργεια δεν αφορά μόνο τους απόρους ή γενικά τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας, αλλά όλους τους κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών που θέλουν να εξεταστούν από τους γιατρούς.

Γ.Σαρ.

 

Συνέχεια στο έργο τη Μητρόπολης

Συνεχίζεται από τη Μητρόπολη Μυτιλήνης η σίτιση ανήμπορων και ηλικιωμένων άπορων πολιτών της Μυτιλήνης και των γύρω περιοχών και σύμφωνα με έναν εκ των υπευθύνων, τον π. Γρηγόριο Πολύμο, δίνονται καθημερινά περίπου 70 μερίδες σε όλη την πόλη.

Η διανομή του φαγητού που προέρχεται συνήθως από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Στρατό του νησιού, γίνεται πόρτα - πόρτα, ενώ τον τελευταίο καιρό υπάρχουν σκέψεις και γίνονται προσπάθειες για την κατασκευή μιας κουζίνας στο κτήριο της Μητρόπολης, όπου θα μαγειρεύεται φαγητό το οποίο θα διανέμεται στους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας.

Γ.Σαρ.

 

Ακάθεκτοι οι εθελοντές στο Πλωμάρι

Καθαρισμός της παραλίας του Αγίου Ισιδώρου πραγματοποιήθηκε στο Πλωμάρι από την εθελοντική ομάδα της περιοχής. Χωρίς να σταματούν τη δράση τους, την προηγούμενη βδομάδα οι εθελοντές φρόντισαν να καθαρίσουν και να ασβεστώσουν δύο παράδρομους με σκαλοπάτια του κεντρικού πλακόστρωτου δρόμου του χωριού. Παράλληλα, «μπάλωσαν» και τις λακκούβες που υπήρχαν στα σκαλοπάτια για να αποφευχθούν ατυχήματα των διερχόμενων πεζών.

Γ.Σαρ.

 

Μυτιληνιά στις εκλογές
Στις εκλογές κατεβαίνει η Μυτιληνιά Κατερίνα Βαλαβάνη, η οποία κατάγεται από τον Παπάδο της Γέρας, ως υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Αθήνας. Η κ. Βαλαβάνη έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Είναι υπεύθυνη ομάδας εργασίας επιχειρηματικότητας νέων στον Τομέα Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ και οι προτάσεις της για τους νέους, την επιχειρηματικότητα και την αγροτική ανάπτυξη έγιναν κοινός τόπος σε πολιτικές εξαγγελίες και οδήγησαν σε πρωτοβουλίες όπως αυτή του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας για τη δημιουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας www.startupgreece.gov.gr/.

Γ.Σαρ.

 

Αποχαρακτηρίστηκε…

Δημοσιοποιήθηκε η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για μετονομασία του πρώην Πειραματικού Γυμνασίου Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου «Γιάννης & Αριστείδης Δελής», σε 6ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης «Γιάννης & Αριστείδης Δελής». Έτσι, και επισήμως πλέον παύει να υφίσταται το συγκεκριμένο σχολείο της πόλης με την ονομασία που είχε, ως ένα από τα 11 συνολικά πειραματικά γυμνάσια της χώρας που δεν κατάφεραν να ενταχθούν στα Πρότυπα Πειραματικά. Όπως έχουμε ενημερωθεί, πάντως, ενδέχεται να υπάρξει του χρόνου και νέα ευκαιρία για χαρακτηρισμό. Και προφανώς, το Σχολείο της Λέσβου δε θα μείνει έξω από τη διαδικασία.

Β.Χρ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey