×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1

Τα Δηκτικά - γ' μέρος

27/04/2012 - 20:54

Και υποψήφιος;

Μια ακόμη προσπάθεια να κλείσουν το ψηφοδέλτιό τους στη Λέσβο θα επιχειρήσουν σήμερα τα στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας, αφού δύο υποψηφιότητες που θεωρούσαν περίπου σίγουρες, τελικά δεν προέκυψαν.

Λέγεται, μάλιστα, πως σε περίπτωση που δημιουργηθεί αδιέξοδο, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, μετά τις γνωστές τρεις υποψηφιότητες, να εκτεθεί και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Νίκος Κατράνης, που ως γνωστόν στηρίζει απ’ την πρώτη μέρα της δημιουργίας του το κόμμα.

Αν πάντως ευδοκιμήσει μια τέτοια υποψηφιότητα, τότε η δημοτική αρχή Βουνάτσου θα έχει υποψηφίους ή ενεργούς υποστηρικτές σχεδόν σε όλα τα κόμματα που θα κατέβουν στις εκλογές, αναδεικνύοντας και την πολυσυλλεκτική της διάσταση.

ΜΑΡ.ΠΛ.

 

Αισιοδοξία στο ΣΥΡΙΖΑ

Διάχυτη ήταν η αισιοδοξία μεταξύ των μελών και των στελεχών τού ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου που έδωσαν στο ξενοδοχείο «Lesvion» της Μυτιλήνης. Το αν θα επιβεβαιωθεί ή όχι η αισιοδοξία, θα φανεί την Κυριακή των εκλογών. Πάντως, ο συνδυασμός μπαίνει στην εκλογική μάχη με θετικές προοπτικές.

Ν.Μ.

 

Τελειώνει και το πλαστικό χρήμα

Μία στις τρεις πιστωτικές κάρτες δεν παίρνει «πράσινο φως» για ανανέωση, καθώς κόβεται λόγω κακής βαθμολογίας στη «λευκή λίστα» του «Τειρεσία». Οι τράπεζες, πριν προχωρήσουν στην ανανέωση των πιστωτικών καρτών που λήγουν, συμβουλεύονται ενδελεχώς τη «λευκή λίστα» του «Τειρεσία» και σταθμίζουν τη βαθμολογία φερεγγυότητας και πιστοληπτικής ικανότητας που έχει κάθε πελάτης τους. Οι τραπεζίτες λένε πως η μη ανανέωση πιστωτικών καρτών θα φθάσει στο 50%. Αν επιβεβαιωθεί η είδηση αυτή, οι συνέπειες για τον τζίρο των εμπορικών επιχειρήσεων θα είναι καταστροφικές.

Ν.Μ.

 

Πού θα πέσει η γραμμή;

Η αποχώρηση του Σταύρου Σκοπελίτη από το ψηφοδέλτιο του Κ.Κ.Ε. ανακατεύει την τράπουλα και δημιουργεί νέα δεδομένα. Το ερώτημα που προσπαθούν όλοι να απαντήσουν, είναι ποιος θα είναι ο νέος βουλευτής του κόμματος. Πολλοί λένε ότι θα είναι ο Μάνος Δούκας, μια και είναι ο παλιότερος του ψηφοδελτίου. Άλλοι πάλι θεωρούν ότι περισσότερες πιθανότητες έχουν η Βασιλική Αντώνα και η Κατερίνα Μαραγκουδάκη. Σε δύο εβδομάδες το μυστήριο θα έχει λυθεί.

Ν.Μ.

 

Ας περιμένει ανάπτυξη

Ούτε το 2014 δε θα περάσει η Ελληνική Οικονομία σε αναπτυξιακή τροχιά. Αυτό εκτίμησε χθες ο πρόεδρος της Κομισιόν, κ. Μπαρόζο. Τελικά αυτοί που μας έβαλαν στο λούκι της λιτότητας, δείχνουν να μην ξέρουν πού μας πάνε. Ας προσέξουν, γιατί είναι πολύ πιθανό να έχουν την τύχη του Νικολάε Τσαουσέσκου, που είχε τρελάνει στη λιτότητα το λαό της Ρουμανίας.

Ν.Μ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey