×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1

Τα Δηκτικά - γ' μέρος

27/04/2012 - 20:45

Πάσχα προσφοράς!

Αρκετοί οικονομικά αδύναμοι συμπολίτες μας, έκαναν… Πάσχα χάρη στις προσφορές των ανθρώπων του Δήμου και άλλων ευαισθητοποιημένων κατοίκων του νησιού, που πολύ συχνά συνδράμουν για τον συνάνθρωπο. Αρνιά, κουλούρες, αυγά και άλλα προϊόντα, μοιράστηκαν σε οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες, οι οποίες μπόρεσαν να χαρούν τις άγιες ημέρες του Πάσχα. Γιατί το σημαντικότερο σε τέτοιες δύσκολες περιόδους, όπως αυτή που διανύει η χώρα μας, είναι να μην ξεχνάμε τον συνάνθρωπό μας.

Γ.Σαρ.

 

Άναψαν παρά τον καιρό

Μπορεί ο καιρός να πήγε να χαλάσει τα σχέδια τους, οι νέοι όμως της Αρίσβης, της Σκάλας Καλλονής και των Δαφίων, δεν το έβαλαν κάτω και το Σάββατο της Ανάστασης άναψαν τις κουκούρες που είχαν στηθεί σε κάθε χωριό. Όπως κάθε χρόνο, η κόντρα για το ποια απ’ όλες είναι η μεγαλύτερη, μονοπώλησε τη συζήτηση, ενώ το θέαμα για άλλη μια φορά, τράβηξε το ενδιαφέρον πλήθος κόσμου που απόλαυσε τις φωτιές.

Γ.Σαρ.

 

Rock για καλό σκοπό

Ο Παγγεραγωτικός Σύλλογος συνεχίζει την προσπάθεια προσφοράς στον συνάνθρωπο και οργανώνει την ερχόμενη Πέμπτη 19 Απριλίου στις 21:00 μ.μ., βραδιά με ζωντανή rock μουσική στον «Ξενώνα» στο Σκόπελο. Τα έσοδα που θα διατεθούν από τη βραδιά, θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, και συγκεκριμένα σε οικογένεια της περιοχής που αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Γ.Σαρ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey