Εναλλακτικοί Χώροι Δεξιώσεων view

28/02/2014 - 18:13

Πήρατε τη μεγάλη απόφαση! Παντρεύεστε! Συγχαρητήρια!

Πήρατε τη μεγάλη απόφαση! Παντρεύεστε! Συγχαρητήρια!

Διαλέξατε νυφικό, επιλέξατε την εκκλησία και τώρα πρέπει να αποφασίσετε πού θα κάνετε τη δεξίωση ή το πάρτυ του γάμου σας. Υπάρχουν οι κλασικές επιλογές του κτήματος και της αίθουσας ενός ξενοδοχείου αλλά και οι λιγότερο κλασικές ενός κάστρου ή yacht ανάλογα με το γούστο και το βαλάντιο του καθενός.

Ωστόσο, για ζευγάρια που θέλουν να πρωτοτυπήσουν επιλέγοντας μια πιο ξεχωριστή τοποθεσία, υπάρχουν εναλλακτικές, φρέσκιες και νεανικές προτάσεις, όπως ο κήπος ενός σπιτιού ή μια όμορφη αμμουδερή παραλία, που δεν κοστίζουν απαραίτητα μια μικρή περιουσία.

Η θαλασσινή αύρα, το απέραντο γαλάζιο και το ηλιοβασίλεμα συνθέτουν ένα ειδυλλιακό τοπίο, ιδανικό για ένα πάρτυ που θα μείνει αξέχαστο. Καθώς η νύχτα πέφτει, οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι τους απολαμβάνουν το δροσερό αεράκι που φέρνει η θάλασσα και ο χώρος λούζεται από το ασημένιο φως του φεγγαριού δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον, πέρα από τα συνηθισμένα δεδομένα της κλειστής αίθουσας με το τυποποιημένο στήσιμο των τραπεζιών.

Δημιουργείται ένα μαγευτικό, μοναδικό κλίμα που υπόσχεται διασκέδαση μέχρι πρωίας, καθώς προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και προδιαθέτει τους καλεσμένους για χορό, αφού τους απαλλάσσει από στενές τουαλέτες, κοστούμια και παπούτσια.

Αντίστοιχα, με κατάλληλη διακόσμηση, κεριά και πρωτότυπες δημιουργικές συνθέσεις, ο κήπος ενός σπιτιού μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό μέρος για το πάρτυ ή τη δεξίωση ενός γάμου που θα κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Ο χώρος μεταμορφώνεται σε ένα ονειρεμένο σκηνικό που θα εκπλήξει ευχάριστα όλους κάνοντας τους να νιώσουν πολύ όμορφα, οικεία και χαλαρά.

Ξεχάστε τους χώρους που είναι στημένοι αποκλειστικά για τέτοιου είδους εκδηλώσεις με έτοιμες κοινότοπες προτάσεις και τολμήστε να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας είτε σε κάποια παραλία είτε στον κήπο του σπιτιού σας, παρουσιάζοντας μια πολύ ξεχωριστή ιδέα που θα έχει την προσωπική σας σφραγίδα σε κάθε λεπτομέρεια.

Φωτογραφίες από: www.pinterest.com

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey