Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνης

Πρώτος σε ψήφους ο Παν. Παπαρίσβας

18/11/2017 - 17:11

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (15/11) οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και των Αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου της επόμενης τριετίας 2017 - 2020.

Προηγήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση και ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, ενώ στη συνέχεια έγιναν οι αρχαιρεσίες στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, παρουσία δικηγόρου, όπως προβλέπεται από το καταστατικό του Συλλόγου.

Εξελέγησαν κατά σειρά ψήφων οι Παναγιώτης Παπαρίσβας, Κίμων Καζάζης, Ευάγγελος Μολυβιάτης, Χρήστος Καρίπης, Ιωάννης Μουτζούρης, Κωνσταντίνα Γονιδέλλη, Μαρία Χατζησάββα, Μαρία Βαμβακίτου και Χαράλαμπος Αράπης. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου σε σώμα.

Αντιπρόσωποι στη Δευτεροβάθμια Οργάνωση, κατά σειρά ψήφων, εξελέγησαν οι Κίμων Καζάζης, Μάρω Βερβενιώτου και στην Εξελεγκτική Επιτροπή, επίσης με σειρά ψήφων, οι: Ελευθέριος Μυρσινιάς, Ευάγγελος Φραγκουλάκης, και Νικόλαος Αθανάσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από αρκετά χρόνια δεν έβαλε υποψηφιότητα ο πρώην Αντιπρόεδρος του συλλόγου Χρ. Πουλέλλης, ενώ παρότι διεκδίκησε μια θέση στους αντιπροσώπους της Δευτεροβάθμιας Οργάνωσης δεν εξελέγη.

Σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης ευχαριστεί τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Λέσβου για την παραχώρηση της αίθουσας και τον υπάλληλο του κ. Παναγιώτη Ντουνιά για τη συμμετοχή του στην εκλογική διαδικασία. Επίσης, όλους τους συναδέλφους που προσήλθαν και τίμησαν με την παρουσία τους το Σύλλογο, στηρίζοντας και ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το έργο του.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey