Θα διαρκέσουν ως τις 28 Φεβρουαρίου

Εκπτώσεις από 8 Γενάρη

05/01/2018 - 19:22

Σε περίοδο τακτικών χειμερινών εκπτώσεων μπαίνει ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης, ενημερώνοντας εμπόρους και καταναλωτές πως βάσει του άρθρου 15 του Ν. 4177/2013 θα διαρκέσουν από τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου έως και τις 28 Φεβρουαρίου.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος καλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου, εμπιστευόμενο τις ελληνικές και τοπικές εμπορικές επιχειρήσεις και επιλέγοντας προϊόντα, με γνώμονα την ποιότητα και τη σχέση τελικής τιμής - έκπτωσης.

Επίσης, γίνεται γνωστό πως τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, δηλαδή στις 14 Ιανουαρίου 2018, ωστόσο πάγια θέση του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης είναι η διατήρηση της κυριακάτικης αργίας, σημειώνει στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο σύλλογος.

 

Ευχές από το Επιμελητήριο 

Ανακοίνωση, στην οποία εύχεται ο νέος χρόνος να είναι δημιουργικός και ευτυχισμένος, εξέδωσαν ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και το Προσωπικό του Επιμελητηρίου Λέσβου. «Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με την προσδοκία και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, αισιόδοξοι και έτοιμοι για νέες προσπάθειες. Το 2018 να φέρει στη ζωή μας νέες προσδοκίες, δύναμη, θετική και δημιουργική σκέψη. Ας είναι το ξεκίνημα της  νέας χρονιάς η αφετηρία  μιας δημιουργικής εποχής.», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι η νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου Λέσβου έχει θέσει ως προτεραιότητα για τη νέα χρονιά την προώθηση των συμφερόντων των επιχειρηματιών,  την ανάδειξη των νησιών μας τουριστικά και την προβολή των τοπικών προϊόντων τους.    

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey