Στην Αγίας Ειρήνης 5

Ανανεωμένο και σε νέο χώρο το «Hara & Antonis Hair Design»

03/05/2012 - 14:56

Σε νέο χώρο βρίσκεται από το Φεβρουάριο το κομμωτήριο «Hara &Antonis Hair Design», στην Αγίας Ειρήνης 5. Με ανανεωμένο ύφος, αλλά και εξοπλισμό, το μαγαζί συνεχίζει να παρέχει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κομμωτικής των ειδικών Χαρά και Αντώνη, που είναι φυσικά και ιδιοκτήτες του κομμωτηρίου.

Σε νέο χώρο βρίσκεται από το Φεβρουάριο το κομμωτήριο «Hara &Antonis Hair Design», στην Αγίας Ειρήνης 5. Με ανανεωμένο ύφος, αλλά και εξοπλισμό, το μαγαζί συνεχίζει να παρέχει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κομμωτικής των ειδικών Χαρά και Αντώνη, που είναι φυσικά και ιδιοκτήτες του κομμωτηρίου.

Το κομμωτήριο «Hara &Antonis Hair Design» ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούνιο του 2004, με σκοπό να προσφέρει ό,τι καλύτερο στο χώρο της κομμωτικής. Με ποιοτικές παροχές και συνέπεια στην εξυπηρέτηση, η Χαρά και ο Αντώνης κέρδισαν την εμπιστοσύνη του κοινού και μέχρι σήμερα συνεχίζουν να ικανοποιούν τις ανάγκες τους.

Αέρας ανανέωσης
Στο νέο χώρο τού «Hara & Antonis Hair Design» θα συναντήσετε ένα εμφανώς ανανεωμένο ύφος, σε κλασσικές, σικάτες και λιτές γραμμές, που δημιουργούν την αίσθηση της πολυτέλειας.

Με πλήρως ανανεωμένο και τον εξοπλισμό του χώρου, οι παροχές του Αντώνη και της Χαράς φυσικά αναβαθμίζονται συνεχώς, με στόχο πάντα τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση.

Διαφορετικές παροχές
Το κομμωτήριο «Hara & Antonis Hair Design», πέρα από τις καθιερωμένες παροχές ενός κομμωτηρίου που απευθύνονται σε άντρες, γυναίκες και παιδιά, διαθέτει μία γκάμα παροχών που το διαφοροποιούν από άλλους επαγγελματίες του χώρου.

Μερικές από τις υπηρεσίες του κομμωτηρίου που παρουσιάζουν ενδιαφέρον, είναι η βαφή σκιάς και φωτός, ο όγκος διαρκείας στη ρίζα, η λείανση διαρκείας, καθώς και η νυφική περιποίηση.

Παράλληλα, το κομμωτήριο ειδικεύεται στις επιμηκύνσεις και στα πρόσθετα μαλλιά.

Σημαντικό να τονίσουμε είναι ότι η Χαρά και ο Αντώνης παρακολουθούν συνεχώς σεμινάρια σε ακαδημίες της Ελλάδος και του εξωτερικού, με στόχο να ενημερώνονται και να εξελίσσονται σε ό,τι νέο κυκλοφορεί στο χώρο της κομμωτικής.



Επιλεγμένα προϊόντα
Φυσικά, για ένα καλό αποτέλεσμα, πέρα από την τεχνική και τη συνεχή ενημέρωση, σημαντικό είναι να χρησιμοποιούνται και τα κατάλληλα προϊόντα.

Με αυτό το σκεπτικό, λοιπόν, στο κομμωτήριο «Hara & Antonis Hair Design» χρησιμοποιούνται αποκλειστικά προϊόντα της L’ Oréal Professionnel, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η ΙΝΟΑ, η άοσμη, μόνιμη βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για ραντεβού, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το κομμωτήριο στο 5 της Αγίας Ειρήνης ή να τηλεφωνήσετε στο 22510 41212.

Από το κομμωτήριο «Hara & Antonis Hair Design»
Οι τάσεις της μόδας για Άνοιξη - Καλοκαίρι 2012

Σύμφωνα με το κομμωτήριο «Hara & Antonis Hair Design», οι τάσεις που θα επικρατήσουν τη σαιζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2012, είναι οι ακόλουθες:

Τα μακριά μαλλιά συνιστώνται σε διάφορα μήκη και με φράντζες κομμένες κάτω από τα φρύδια, οι οποίες κινούνται εμπρός και προς τα έξω, ώστε να πλαισιώνουν το πάνω μέρος του προσώπου.

Τα κοντά κουρέματα προτείνονται σε κυκλικά σχήματα. Με φυσικό κυματισμό, κίνηση και απαλότητα σκεπάζουν το γυναικείο μέτωπο. Μερικές σποραδικές, μακρύτερες τουφίτσες προσδίδουν επιπλέον γοητεία.

Όσον αφορά στα ανδρικά μαλλιά, η μόδα επιβάλλει κοντό το πλαϊνό και αρκετά πιο μακρύ το επάνω μέρος, για να μπορεί να διαμορφωθεί με πολύ όγκο και να θυμίζει ροκ αστέρες και βρετανικά συγκροτήματα εποχής.

Τέλος, η τάση στα πιασμένα μαλλιά θέλει λοξό, ασύμμετρο όγκο, που περιλαμβάνει στρώσεις από μικρές πλεξίδες και ατημέλητες άκρες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey