15 χρόνια ποιότητας

01/07/2012 - 05:56
Η εταιρεία παραγωγής σκυροδέματος Star Beton ιδρύθηκε στα Αλυφαντά Λέσβου το Δεκέμβριο του 1997. Εδώ και 15 χρόνια, λοιπόν, η εταιρεία, υπεύθυνα και πάντα με συνέπεια, αναλαμβάνει μικρά και μεγάλα έργα χονδρικής και λιανικής, με κυριότερο γνώμονα την ποιότητα.
Star Beton: Εγγύηση στο σκυρόδεμα

Η εταιρεία παραγωγής σκυροδέματος Star Beton ιδρύθηκε στα Αλυφαντά Λέσβου το Δεκέμβριο του 1997. Εδώ και 15 χρόνια, λοιπόν, η εταιρεία, υπεύθυνα και πάντα με συνέπεια, αναλαμβάνει μικρά και μεγάλα έργα χονδρικής και λιανικής, με κυριότερο γνώμονα την ποιότητα. Ο υπεύθυνος Οικονομικού, Ευστράτιος Γιαννίκος, μας ξενάγησε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και μας μίλησε για τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας της όλα αυτά τα χρόνια.

Η Star Beton έχει μία πάγια πολιτική ποιότητας. Στόχος της είναι η σταθερή ποιότητα των προϊόντων της, καθώς και η συνεχής ανάπτυξη και βελτίωσή τους, προκειμένου να επιτυγχάνει την ικανοποίηση των πελατών, του προσωπικού και των προμηθευτών της.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι η Star Beton έχει αναλάβει τη σκυροδέτηση των μεγαλύτερων δημοσίων έργων του νησιού. Ενδεικτικά, μπορούμε να αναφέρουμε τη μαρίνα της Μυτιλήνης, τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο λόφο τού «Ξενία», τα ΣΟΑ στην Πέτρα, τη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, καθώς και όλους τους μεγάλους οδικούς άξονες που εξελίσσονται ακόμα και σήμερα στο νησί.

Με γνώμονα τη βελτίωση

Οι ενέργειες της Star Beton για να επιτευχθεί ο στόχος της που αναφέρθηκε παραπάνω, είναι οι εξής:
1. Κατανόηση των αναγκών των πελατών της και πλήρης και συστηματική κάλυψή τους.
2. Καθορισμός αντικειμενικών σκοπών ποιότητας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.
3. Η αξιολόγηση του βαθμού επίτευξης των αντικειμενικών σκοπών με συνεχείς ελέγχους και μετρήσεις.
4. Η συμμόρφωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της με τις ισχύουσες νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις στην Ελλάδα.
5. Η εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001.Δυνατότητα ελέγχου

Τη στιγμή που οι άνθρωποι της Star Beton είναι τόσο βέβαιοι για το προϊόν τους, δε διστάζουν να βρεθούν στη διάθεσή των πελατών τους προς έλεγχο του σκυροδέματος.
Ο έλεγχος μπορεί να πραγματοποιηθεί δειγματοληπτικά (δοκίμια), τον οποίο ο πελάτης αναλαμβάνει με δική του ευθύνη, έχοντας τη δυνατότητα να ελέγξει τα δείγματα στην υπηρεσία δημοσίων έργων.
Μάλιστα, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι έλεγχο στο προϊόν τους πραγματοποιούν και οι ίδιοι οι άνθρωποι της εταιρείας, θέλοντας έτσι να βελτιώνουν συνεχώς τις παροχές τους.
Αξίζει ακόμα να τονίσουμε ότι η Star Beton είναι η μόνη εταιρεία στο νησί που έχει τη δυνατότητα, για κάθε κυβικό σκυροδέματος το οποίο πουλάει, να δίνει και το αντίστοιχο καταγραφικό φόρτωσης. Από τι υλικά δηλαδή και σε τι ποσότητα είναι φτιαγμένο το προϊόν σκοροδέματος που αγόρασε ο πελάτης.
Για περισσότερες πληροφορίες, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22510 46446 ή στο φαξ 22510 46756.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey