Αντιμετωπίζοντας σοβαρότατα προβλήματα υγείας,«έφυγε» στα 66 του, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του και τους φίλους του Ι Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη 26/01 στις 3:00μ.μ. στο Ι.Ν. του Αγίου Θεράποντα

«Έφυγε» ο Πέτρος Πιτσιλαδής, «πληγωμένος» από την μεγάλη του καρδιά!

23/01/2023 - 12:00 Ενημερώθηκε 24/01/2023 - 10:27

Έφυγε από την ζωή ο Πέτρος Πιτσιλαδής, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του, που την λάτρευε,  αλλά και τους πάρα πολλούς φίλους του, που πληροφορήθηκαν την απώλειά του. Γιατί ο Πέτρος ήταν ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος με επαγγελματική και κοινωνική δραστηριότητα, ιδιαίτερα δοτικός σε φίλους και γνωστούς και με αξιοπρόσεκτη παρουσία στην κοινωνική και οικονομική ζωή του νησιού μας, κυρίως ως κτηματομεσίτης. Έφυγε «πληγωμένος» από την καρδιά του, που τους τελευταίους μήνες τον ταλαιπωρούσε συνεχώς, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα, γεγονός που τον υποχρέωσαν να βρίσκεται στη Αθήνα για να είναι κοντά στους γιατρούς του που τον παρακολουθούσαν. Δυστυχώς η μεγάλη καρδιά του δεν άντεξε, έπαθε ανακοπή  και αργά το βράδυ του Σαββάτου έφυγε πρόωρα στα 66 του χρόνια. Ευτύχησε ωστόσο να δει τα παιδιά του αποκατεστημένα, με τις δικές τους οικογένειες, ευτύχησε να δει εγγόνια και πριν μερικούς μήνες και τον μικρό Πετράκι από την κόρη του Ηρώ. Ενώ ένιωθε ιδιαίτερα περήφανος για τον γιο του Αντώνη που αποτέλεσε τον διάδοχο του στα επαγγελματικά, που εξέλιξε, αναπτύσσοντας δραστηριότητα και στη γειτονική Σάμο. Βαρύ το πένθος είναι και για την «οικογένεια» του «Εμπρός», αφού ο Πέτρος ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του επιχειρηματικού εγχειρήματος της «Επικοινωνίας Αιγαίου». Ο Πέτρος μέχρι τα τελευταία του ήταν ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνομιλώντας καθημερινά με φίλους και γνωστούς επί παντός, παρά τα σοβαρότατα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Καταγόταν από γνωστή οικογένεια του Πλωμαρίου και ...αποχαιρετώντας μας, αφήνει πίσω του την αγαπημένη του σύζυγο Έλσα, που ήταν κολώνα δίπλα του μέχρι την τελευταία στιγμή και τα παιδιά του, τις δυο κόρες του Ηρώ και Θεοδώρα και τις οικογένειες τους , τον γιό του Αντώνη, τα τρία εγγόνια του, τον πολυαγαπημένο αδελφό του Γιάννη και τα ανίψια του, που αποτελούσαν την μεγάλη ξεχωριστή οικογένεια του.
Η σoρός του μεταφέρεται σήμερα το απόγευμα από την Αθήνα στη Μυτιλήνη. Η εξόδιος ακολουθεί θα τελεστεί την προσεχή Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στις 3:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Θεράποντα.
Καλό του ταξίδι αγαπημένε φίλε και συνεργάτη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey