Από το Λονδίνο, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

«The Entertainer» σε ζωντανή σύνδεση

26/10/2016 - 15:27

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη θεατρική παράσταση «RomeoandJulie», την οποία λάτρεψε το κοινό στην απευθείας μετάδοσή της στην Ελλάδα, σειρά έχει η μοναδική παράσταση «The Entertainer» του John Osborne, με πρωταγωνιστή το βραβευμένο ηθοποιό Kenneth Branagh. Η παράσταση θα μεταδοθεί σε όλες τις αίθουσες του δικτύου προβολής στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στις 21:15.

 

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη θεατρική παράσταση «RomeoandJulie», την οποία λάτρεψε το κοινό στην απευθείας μετάδοσή της στην Ελλάδα, σειρά έχει η μοναδική παράσταση «The Entertainer» του John Osborne, με πρωταγωνιστή το βραβευμένο ηθοποιό Kenneth Branagh. Η παράσταση θα μεταδοθεί σε όλες τις αίθουσες του δικτύου προβολής στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στις 21:15.

Ο βραβευμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Kenneth Branagh παρουσιάζει από το θέατρο «Garrick» στο West End του Λονδίνου, τις μοναδικές παραγωγές της πρώτης σεζόν λειτουργίας του νεοσύστατου θιάσου του. Η επιτυχία του έχει ήδη ξεπεράσει τα γεωγραφικά όρια της Βρετανίας καθώς με το πρόγραμμα των live δορυφορικών αναμεταδόσεων, έχει καταφέρει οι παραστάσεις του να μεταδίδονται σε περισσότερες από 800 αίθουσες θεάτρων και κινηματογράφων σε πάνω από 30 χώρες παγκοσμίως. Ο Όμιλος «Αντέννα» κατάφερε να εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα των μεταδόσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η παράσταση «The Entertainer», η οποία έχει ξεκινήσει ήδη να προβάλλεται στο θέατρο «Garrick» στο West End, έχει γνωρίσει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό και έχει αποσπάσει τις πιο θερμές κριτικές μετά την πρόσφατη πρεμιέρα της στο Λονδίνο. Η «Telegraph» έγραψε: «Η παράσταση “The Entertainer” είναι ένας προσωπικός θρίαμβος για τον Kenneth Branagh».

Το αριστούργημα του John Osborne, μας μεταφέρει στο σκηνικό της μεταπολεμικής Βρετανίας, το οποίο χρησιμοποιεί ο Osborne στο μοντέρνο-κλασικό έργο του για να αναδείξει την εκρηκτικά μεγάλη αντίθεση ανάμεσα στη λάμψη των φώτων της σκηνής και των δεινών που ακολουθούν τον καλλιτέχνη στην προσωπική του ζωή.

Ο Rob Ashford σκηνοθετεί για μια ακόμα φορά τον Kenneth Branagh στον απαιτητικό ρόλο του Archie Rice, σε μια ακόμα καθηλωτική ερμηνεία του αγαπημένου καλλιτέχνη, ενώ ο Gawn Grainger υποδύεται μοναδικά τον Billy Rice. Μαζί τους οι Lauren Alexandra, Phil Dunster, Yasmin Harrison, Jonah Hauer-King, Pip Jordan, Crispin Letts, Sophie McShera, Greta Scacchi και Kate Tydman.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey