Ταινία σήμερα στη Λέσχη Πλωμαρίου

«Ταξίδι στην Άγρια Φύση»

22/02/2013 - 16:32

Η Λέσχη Πλωμαρίου «Βενιαμίν ο Λέσβιος» θα προβάλει σήμερα Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, στις 9:25 το βράδυ στο χώρο του, την ταινία «Ταξίδι στην Άγρια Φύση».

Η Λέσχη Πλωμαρίου «Βενιαμίν ο Λέσβιος» θα προβάλει σήμερα Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, στις 9:25 το βράδυ στο χώρο του, την ταινία «Ταξίδι στην Άγρια Φύση».

Ένα 22χρονος νεαρός ιδεαλιστής, ο Κρίστοφερ Μακάντλες, μετά την αποφοίτησή του από το πανεπιστήμιο κι ενώ τον περιμένει μια πλουσιοπάροχη ζωή, αποφασίζει ξαφνικά να εγκαταλείψει τα πάντα για την άγρια φύση της Αλάσκας.

Περιπλάνηση σε αφιλόξενες περιοχές και συναντήσεις με διάφορους ανθρώπους συνιστούν την παρακαταθήκη του Μακάντλες, που αφήνει την τελευταία του πνοή εκεί που επέλεξε… στη φύση. Τα κίνητρα της επιλογής του, αλλά και τα αίτια του θανάτου του, αποτελούν ένα μυστήριο που μονάχα ο ίδιος θα μπορούσε να λύσει.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey