Τροποποιείται το πρόγραμμα

01/07/2012 - 05:56
Σε τροποποίηση του προγράμματος των δύο τελευταίων ημερών της 23ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου οδηγεί η επικείμενη απεργία των μεταφορικών μέσων. Οι παραστάσεις του Σαββατοκύριακου συμπτύσσονται και θα πραγματοποιηθούν όλες σήμερα Σάββατο 15 Οκτωβρίου.
23η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου

Σε τροποποίηση του προγράμματος των δύο τελευταίων ημερών της 23ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου οδηγεί η επικείμενη απεργία των μεταφορικών μέσων. Προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος να μην μπορέσουν τα μέλη των ομάδων να επιστρέψουν στα νησιά τους, οι παραστάσεις του Σαββατοκύριακου συμπτύσσονται και θα πραγματοποιηθούν όλες σήμερα Σάββατο 15 Οκτωβρίου.

Βάσει του νέου προγράμματος, στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο «Erytha Hotel» το σεμινάριο «Τεχνικές και μέθοδοι προετοιμασίας, προσέγγισης και ερμηνείας ενός ρόλου», με τον Πέτρο Σεβαστίκογλου.
Στις 5 το απόγευμα θα ανέβει στο Πνευματικό Κέντρο Καλλιμασιάς η παράσταση του Αναγνωστηρίου Αγιάσου «Ανδρομάχη ή τοπίο γυναίκας στο ύψος της νύχτας», του Άκη Δήμου, ενώ θα ακολουθήσει, στις 6:30, στο Κινηματοθέατρο ΠΕΚΕΒ, η παράσταση «Μια στιγμή πριν», του Σέρτζι Μπελμπέλ, από το Πνευματικό Εργαστήρι Πνευματικού Κέντρου Δήμου Κω.
Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί στις 9 το βράδυ, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου, ενώ το πρόγραμμα θα λήξει στις 9:30, στον ίδιο χώρο, με την παράσταση «Η πυριτιδαποθήκη», του Ντέγιαν Ντουκόφσκι, από τη Θεατρική Ομάδα Χίου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey