Παλλεσβιακή Ένωση Νέας Ιωνίας και Ηρακλείου Αττικής

Ετήσια γενική συνέλευση

21/04/2012 - 20:34

Την ετήσια γενική της συνέλευση θα πραγματοποιήσει αύριο Κυριακή 22 Απριλίου, στις 10 το πρωί, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας, η Παλλεσβιακή Ένωση Νέας Ιωνίας και Ηρακλείου Αττικής.

Την ετήσια γενική της συνέλευση θα πραγματοποιήσει αύριο Κυριακή 22 Απριλίου, στις 10 το πρωί, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας, η Παλλεσβιακή Ένωση Νέας Ιωνίας και Ηρακλείου Αττικής.

Όσο «μεγαλώνει» ο Σύλλογος, συνεχίζει να δραστηριοποιείται με αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα των μελών του, τη Λέσβο, έχοντας ως στόχο τη διάδοση της ιστορίας και του πολιτισμού της, καθώς και τη σύσφιγξη των σχέσεων των μελών του.

Κατά την αυριανή γενική συνέλευση θα παρουσιαστεί ο απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς, θα γίνει ο σχεδιασμός του τρέχοντος έτους και θα συζητηθούν όποια άλλα θέματα απασχολούν το Σύλλογο, ώστε να γίνει περισσότερο δραστήριος και αποτελεσματικός, εντός και εκτός των ορίων των δήμων όπου δραστηριοποιείται.

«Σε αυτήν τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνά η χώρα μας, όπως όλοι μας σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο, προσπαθούμε να οργανωθούμε καλύτερα, για να αντεπεξέλθουμε στις νέες προκλήσεις», αναφέρει η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου.

Στα άμεσα σχέδια του Συλλόγου συγκαταλέγεται η δημιουργία ιστοσελίδας, αλλά και εντύπου, για να υπάρχει αμεσότερη και καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των μελών και των φίλων του, αλλά και να συνεχιστούν οι δραστηριότητες και οι εκδηλώσεις του.

Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογος καλεί τα μέλη του να τον στηρίξουν οικονομικά και παράλληλα να είναι τυπικοί στην εξόφληση της συνδρομής τους, που είναι ένα μικρό, αλλά σημαντικό μέρος των εσόδων του. Σε όσους εκκρεμούν συνδρομές παλαιότερων ετών, το διοικητικό συμβούλιο προτείνει να πληρωθεί το 50% του συνολικού ποσού και να διαγραφεί το υπόλοιπο, ώστε να μην υπάρχουν οφειλές προηγούμενων ετών.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey