Συνάντηση της ηγεσίας του Επιμελητηρίου με τον Περιφερειακό Αστυνομικό διευθυντή Ελ. Ντουρουντού

Σε απόγνωση για τις διαρρήξεις αλλοδαπών και την παραβατικότητα των ΡΟΜΑ

09/07/2020 - 16:22

Μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Λέσβου, και συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος κ. Ευάγγελος Μυρσινιάς, ο  Αντιπρόεδρος κ. Παρασκευάς Φραντζέσκος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Παναγιώτης Χατζηκυριάκος, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Νικόλαος Αθανάσης, και ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Κωνσταντίνος Σωτηράκης, συναντήθηκαν την Πέμπτη 9 Ιουλίου , με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Λέσβου, Υποστράτηγο κ. Ελευθέριο Ντουρουντού. Κατά τη συνάντηση, τα μέλη της Διοίκηση του Επιμελητηρίου, μετέφεραν την απόγνωση των επιχειρηματιών, για τα αυξημένα κρούσματα διαρρήξεων του τελευταίου διαστήματος σε επιχειρήσεις με έδρα την περιοχή της Περιφερειακής Οδού της Μόριας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, ζητώντας ενίσχυση των μέτρων αστυνόμευσης, καθώς και όποιο άλλο μέτρο θεωρηθεί πρόσφορο από τις αστυνομικές αρχές έτσι ώστε να διαφυλαχτούν οι περιουσίες και η λειτουργία των επιχειρήσεων.

Παράλληλα κατέθεσαν την ανησυχία τους για την αύξηση της παραβατικότητα μερίδας των Ρομά, τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε απλούς πολίτες, αλλά και την παραβατική δράση τους σε κοινόχρηστους χώρους, ζητώντας την λήψη μέτρων ώστε τα φαινόμενα αυτά να εξαλειφθούν.

Από την πλευρά του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, ανέφερε ότι θα ληφθούν μέτρα ώστε να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην πρόληψη και αντιμετώπιση των παραπάνω.

 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, ενώ και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα έχουν ανοιχτή επικοινωνία και συνεργασία στο μέλλον.

Μυτιλήνη, 9 Ιουλίου 2020

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey