Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου

Το «Ouzofest» ξεκινά από το αεροδρόμιο της Αθήνας

07/07/2017 - 20:26

Στις 10 Ιουλίου, από τις 12 το μεσημέρι ως τις 4 το απόγευμα, από τις αναχωρήσεις (είσοδος 3) του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας, ξεκινούν οι εκδηλώσεις του «Ouzofest». Στο πλαίσιο της προσπάθειας συνδρομής και υποστήριξης του νησιού, η ημέρα θα είναι αφιερωμένη στη Λέσβο με μια ξεχωριστή γιορτή για το νησί, τις ομορφιές και τα προϊόντα του.

Ο διεθνής αερολιμένας Αθηνών, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λέσβου, και τη στήριξη του Δήμου Λέσβου και του Συνδέσμου Ποτοποιών - Αποσταγματοποιών Λέσβου, στις 10 Ιουλίου, από τις 12.00 έως τις 16.00, διοργανώνει ένα μίνι «Φεστιβάλ Ούζου» για τους επισκέπτες του αεροδρομίου και τους προετοιμάζει για το φετινό «Ouzofest», που θα πραγματοποιηθεί 14-15 Ιουλίου στη Μυτιλήνη και 22 Ιουλίου στο Πλωμάρι.

Οι εκδηλώσεις του «Ouzofest - Ελευθέριος Βενιζέλος» περιλαμβάνουν:

- Μπουφέ με παραδοσιακά προϊόντα της Λέσβου και ένα καλάθι γεμάτο με τοπικά προϊόντα!

- Ζωντανή μουσική καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, από παραδοσιακό μουσικό σχήμα του νησιού!

- Διανομή φυλλαδίου - πρόσκληση στο ετήσιο «Ouzofest» της Λέσβου, και κλήρωση συνολικά 6 διπλών εισιτηρίων Αθήνα - Μυτιλήνη μετ’ επιστροφής, ευγενική προσφορά των αεροπορικών εταιρειών που συνδέουν την Αθήνα με τη Μυτιλήνη: της «Aegean», της «Astra» και της «Volotea».

- Από το Σάββατο, 1η Ιουλίου, τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών του αεροδρομίου, προσφέρουν εκπτώσεις 15% με την αγορά τοπικού ούζου, ενώ με στόχο τη μεγαλύτερη προβολή των προϊόντων της περιοχής, τα ΚΑΕ θα αναδείξουν ξεχωριστά όλα τα τοπικά είδη.

- Παράλληλα το αεροδρόμιο θα έχει …εικόνες Λέσβου στις 10 Ιουλίου, φέρνοντας τα καφενεία του νησιού πιο κοντά στους επιβάτες! 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey