Τριήμερο όμορφων εκδηλώσεων

01/07/2012 - 05:56
Στις τριήμερες εκδηλώσεις του που θα γίνουν σε συνεργασία με τη νομαρχία Λέσβου στο Δημοτικό Θέατρο από Δευτέρα 14 έως και Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, καλεί όσους ενδιαφέρονται ο Εξωραϊστικός - Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Επάνω Σκάλα».
Στις τριήμερες εκδηλώσεις του που θα γίνουν σε συνεργασία με τη νομαρχία Λέσβου στο Δημοτικό Θέατρο από Δευτέρα 14 έως και Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, καλεί όσους ενδιαφέρονται ο Εξωραϊστικός - Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Επάνω Σκάλα».

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ, με την προβολή οκτώ ταινιών του φετινού Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας.
Θα ακολουθήσει, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου και πάλι στις 9 το βράδυ, η προβολή άλλων επτά ταινιών του Φεστιβάλ, ενώ την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με μουσικοθεατρική παράσταση της Σχολής Χορού του Συλλόγου, με τον τίτλο «Έρχονται Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά», υπό τη διεύθυνση της Μαρίας Καραλή.

Πρόγραμμα ταινιών
Οι ταινίες που θα προβληθούν τη Δευτέρα είναι οι «Και εγώ για ‘μένα» (Τζωρτζής Γρηγοράκης - 19΄), «Το νόημα της ζωής» (Γιάννης Ζιόγκας - Ίριδα Ζιόγκα - 15΄), «Κατάληψη» (Αλέξανδρος Χαντζής - 17΄), «Γάτα εξ ουρανού» (Δήμητρα Νικολοπούλου - 22΄), «Λήθη» (Γαβριήλ Τζάφκας - 17΄), «Ο Άλτης και ο Πεπονόκηπος» (Νανά Λούκου - 15΄) και «Μετά τον χαρακτηριστικό ήχο» (Αχιλλέας Κυριακίδης - 14΄).
Την Τρίτη θα προβληθούν οι ταινίες «Mesecina» (Σοφία Έξαρχου - 32΄), «Ο Σκύλος» (Νίκος Labot - 20΄), «Πυρετός» (Γιώργος Μπουγιούκος - 10΄), «Οσίκι» (Γιάννης Βεσλεμές - 14΄), «Μια νύχτα μαζί» (Ελευθερία Αστρινάκη - 13΄) και «Νανούρισμα» (Γιάννα Αμερικάνου - 15΄).
Θα προβληθούν, επίσης, οι ταινίες «Δεκεμβριανοί Σπόροι» (Παναγιώτης Καράγιωργας - 29΄), «Ο Σκούφος» (Κωνσταντίνος Κουκούλης - 10΄), «Η ιστορία ενός φιλήσυχου ανθρώπου» (Γιώργος Μπακάλης - 18΄), «Without Glasses» (Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος - 9΄) και «Μεταξουργείο» (Σπύρος Κοντοστάνος, Χρήστος Νίκου, Παναγιώτης Πνευματικός, Δαμιανός Βογανατσής, Χριστίνα Δεπόλλα και Πηνελόπη Λευκαδίτη - 27΄).

Παράλληλες εκθέσεις
Παράλληλα με τις προβολές, θα υπάρχει έκθεση κειμένων και παρουσίαση του έργου του Γιάννη Ρίτσου για τα «100 χρόνια από τη γέννησή του», καθώς και Έκθεση Πολιτικής Αφίσας από το Ελληνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) και Έκθεση Ιστορικής Αφίσας από την ιστορία της Σοβιετικής Ένωσης και τον Αντιφασιστικό Αγώνα των λαών.
Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα διατίθενται λαχνοί για την κλήρωση δύο αεροπορικών εισιτηρίων της Athens Airways. Η είσοδος και τις τρεις μέρες είναι ελεύθερη για το κοινό.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey