Αφιέρωμα στη Γυναίκα

01/07/2012 - 05:56
Ένα αφιέρωμα στην προσφορά της Γυναίκας διοργανώνουν με αφορμή το χτεσινό παγκόσμιο εορτασμό τα μέλη της Ένωσης Μικρασιατών Δήμου Καλλονής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 5 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Πασιφάη» της Σκάλας Καλλονής.
Την Κυριακή, από το Σύλλογο Μικρασιατών Καλλονής

Ένα αφιέρωμα στην προσφορά της Γυναίκας διοργανώνουν με αφορμή το χτεσινό παγκόσμιο εορτασμό τα μέλη της Ένωσης Μικρασιατών Δήμου Καλλονής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 5 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Πασιφάη» της Σκάλας Καλλονής και θα περιλαμβάνει σχετική εισήγηση, ποίηση και βράβευση ενός τιμώμενου προσώπου.

Εισηγήτρια του αφιερώματος θα είναι η Ανθούλα Παρμακέλλη - Ρουμελιώτου, που θα μιλήσει για το ρόλο και την προσφορά της Γυναίκας σε διάφορους τομείς, ενώ από ποιήματα θα απαγγείλουν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Ελένη Μαυρομάτη και Ελπίδα Μουφλουζέλλη.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Σύλλογος Μικρασιατών θα βραβεύσει την ιατρό τού ΕΚΑΒ Αννέλα Μαριόλα, για τη μεγάλη της προσφορά στην περίθαλψη και στη βοήθεια πασχόντων.
Θα προσφερθεί καφές με εδέσματα και αναμνηστικά δώρα, ενώ τη βραδιά θα συνοδέψει μουσικά με τη φωνή της η Γιώτα Μιχαλέλλη.
Η είσοδος στην εκδήλωση ανέρχεται στα οκτώ ευρώ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey