Στην Ευρειακή Κόλπου Γέρας

01/07/2012 - 05:56
Του… TUS το… πάρτυ (!) έγινε το προηγούμενο Σάββατο το βράδυ στο «Cielo Café Bar» στην Ευρειακή Κόλπου Γέρας! Κάποια προβληματάκια με τον ήχο, ο Αντώνης Ζεϊμπέκης στα decks του μαγαζιού και όλα ήταν έτοιμα πλέον για να ανέβει ο TUS στο μπαρ και με το μικρόφωνο στο χέρι να αρχίσει το… χώσιμο!
1...2...3... TUS @ «Cielo»

Του… TUS το… πάρτυ (!) έγινε το προηγούμενο Σάββατο το βράδυ - με την υποστήριξη του «Best FM 98.1» - στο «Cielo Café Bar» στην Ευρειακή Κόλπου Γέρας! Κάποια προβληματάκια με τον ήχο στην αρχή που ήθελαν «fixάρισμα», ο Αντώνης Ζεϊμπέκης στα decks του μαγαζιού και όλα ήταν έτοιμα πλέον για να ανέβει ο TUS στο μπαρ και με το μικρόφωνο στο χέρι να αρχίσει το… χώσιμο!

Τα χέρια των δεκάδων fans του σηκώθηκαν ψηλά στον αέρα και ο νεαρός freestyler ξεκίνησε την performance με το νέο του κομμάτι «Είναι ο TUS με Cenobite»! Συνέχισε το πρόγραμμα με freestyle - στο οποίο και ΔΕΝ παίζεται - και, βέβαια, με τα πιο γνωστά κομμάτια του όπως «Τσόλι», «Θέλω ν’ αγαΠήσω την μπαργούμαν», «Είμαι κυκλοθυμικός» κ.ά..
Για το τέλος άφησε το «Μη ρωτάς πώς περνάω», που ήταν και το κλου της βραδιάς, με τον TUS να κατεβαίνει από το μπαρ και να «παρατάσσει» τον κόσμο σε κύκλο. Στη συνέχεια, μπαίνοντας ανάμεσα στους fans του, τραγούδησε μαζί τους το κομμάτι - hit του φετινού χειμώνα -, το οποίο ήταν και η αφορμή να γίνει γνωστός και σε ένα διαφορετικό κοινό.
Δεν πρέπει να παραβλέψουμε, φυσικά, την παρουσία της Ηρώς και της Αργυρώς, από την «Adagio», οι οποίες ήταν εκεί, πάνω στην μπάρα, για ένα μοναδικό dance show σε ρυθμούς R’n’B.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey