Παζάρι πολιτισμού και αλληλεγγύης

01/07/2012 - 05:56
Ένα παζάρι με μικρά και μεγάλα δώρα και χρήσιμα αντικείμενα διοργανώνουν από την Παρασκευή 13 έως και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στο Παλιό Λουτρό Καλλονής, οι φορείς της περιοχής. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του ταμείου του Συλλόγου «ΣιτίΖω».
Ένα παζάρι με μικρά και μεγάλα δώρα και χρήσιμα αντικείμενα διοργανώνουν από την Παρασκευή 13 έως και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στο Παλιό Λουτρό Καλλονής, οι φορείς της περιοχής. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του ταμείου του Συλλόγου της Εστίας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Σίτισης Καλλονής «ΣιτίΖω».
 
Ο Σύλλογος «Εστία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Σίτισης Καλλονής» ιδρύθηκε στην Καλλονή της Λέσβου το Φεβρουάριο του 2009, με σκοπό την υλική και ηθική υποστήριξη αδύναμων ατόμων στην περιοχή, κυρίως ηλικιωμένων. Συνεχίζει το έργο που άρχισε μια εθελοντική ομάδα 50 περίπου ατόμων στις αρχές τού 2003 και στηρίζεται όλα αυτά τα χρόνια αποκλειστικά στις εθελοντικές προσφορές συμπολιτών μας, που αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα της ύπαρξής του.
Αναγνωρίζοντας πως οι πολιτισμικές αλλαγές που έχουν επέλθει στην κοινωνία έχουν φτάσει και στην περιοχή τους, καθώς και ότι υπάρχουν γύρω τους άνθρωποι που έχουν ανάγκη την ανθρώπινη παρουσία και βοήθεια, οι φορείς της Καλλονής στηρίζουν τη δράση της Εστίας και διοργανώνουν το παζάρι στο Παλιό Λουτρό. Σ’ αυτό θα πωλούνται μικρά και μεγάλα δώρα και χρήσιμα αντικείμενα, που θα διατεθούν σε συμβολικές, πολύ χαμηλές τιμές. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του ταμείου της Εστίας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Σίτισης Καλλονής.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey