Τη στήριξαν καλλιτέχνες και κοινό

01/07/2012 - 05:56
Επιτυχημένο ήταν το φιλανθρωπικό μπαζάρ τέχνης που διοργάνωνε από την περασμένη Πέμπτη μέχρι και χτες Δευτέρα η ΠΟΛΙΑΝΑ, στο ισόγειο του Επιμελητηρίου Λέσβου.
Χρήματα για τους καρκινοπαθείς συγκέντρωσε με το μπαζάρ τέχνης η ΠΟΛΙΑΝΑ

Επιτυχημένο ήταν το φιλανθρωπικό μπαζάρ τέχνης που διοργάνωνε από την περασμένη Πέμπτη μέχρι και χτες Δευτέρα η ΠΟΛΙΑΝΑ, στο ισόγειο του Επιμελητηρίου Λέσβου. Με τη συνδρομή ντόπιων καλλιτεχνών, αλλά και την ανταπόκριση του κόσμου, που περνούσε διαρκώς από το χώρο της έκθεσης, ένα σημαντικό ποσό που έχει συγκεντρωθεί προορίζεται τώρα για τη στήριξη των καρκινοπαθών του νησιού.

Πίνακες ζωγραφικής, εντυπωσιακές φωτογραφίες από φωτογράφους της Λέσβου, χειροποίητα κοσμήματα και τσάντες, χρηστικά κεραμικά σκεύη, αλλά κι ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο - μια ελιά με ευχετήριες κάρτες αντί για χριστουγεννιάτικες μπάλες -, κοσμούσαν το χώρο του Επιμελητηρίου κατά τη διάρκεια της έκθεσης-μπαζάρ.
Η τελευταία ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης, ενώ για τις τρεις επόμενες ημέρες, εκτός από τα εκθέματα που προσέφεραν και πωλούσαν σε προσιτές τιμές οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες, εμπλουτίστηκε με διάφορες πολιτιστικές δράσεις, στοχεύοντας στο να προσελκύσει ακόμη περισσότερο κοινό.
Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής ο Τάκης Συρέλλης απήγγειλε ποιήματά του, συνοδεία τού Mike Σιφναίου στο σαξόφωνο, ενώ τα απογεύματα του Σαββάτου και της Κυριακής έγινε αφήγηση παραμυθιών της κ. Διόλατζη.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ καλή κι έτσι έχει συγκεντρωθεί αυτήν τη στιγμή ένα σεβαστό ποσό, μέρος του οποίου προορίζεται για τη στήριξη των καρκινοπαθών της Λέσβου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey