Το Επιμελητήριο Λέσβου, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και το Chef Club, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: «Μεσογειακή διατροφή - Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα».
Το Επιμελητήριο Λέσβου, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και το Chef Club, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: «Μεσογειακή διατροφή - Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Αιολική Γη» στη Σκάλα Καλλονής, τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου, και θα ξεκινήσει τις 9 το πρωί. Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου θα συνεχίσει στο ξενοδοχείο «Ζαΐρα» της Σκάλας Λουτρών, επίσης από τις 9 το πρωί.
Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν τα μέλη του Επιμελητηρίου που ασχολούνται με την εκμετάλλευση εστιατορίων.
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές στο Επιμελητήριο μέχρι την Παρασκευή, στο φαξ 22510 23275. Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 22510 28431 και 28564.