Μόνος του τα λέει!

17/04/2021 - 16:33 Ενημερώθηκε 17/04/2021 - 16:38

«Την ώρα που το νησί μας ταλανίζεται από ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα, όπως η πανδημία,  το προσφυγικό, οι συγκεκαλυμμένες απειλές των γειτόνων μας και άλλα πολλά, μόνο την πρωτοβουλία για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού δεν παρουσιάζεις ως επίτευγμά σου και αυτό».

Παραθέσαμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της προ εβδομάδος δήλωσης του πρώην βουλευτή Λέσβου κ. Φραγκλίνου Παπαδέλλη, όπου εγκαλεί τον πρώην συνάδελφό του κ. Νίκο Σηφουνάκη, επειδή ο τελευταίος έκανε λεπτομερή αναφορά στο έργο του δρόμου προς το Σίγρι επισημαίνοντας τη μακροχρόνια προσωπική του συμβολή.

Θα μπορούσε να επισημάνει κανείς στον κ. Παπαδέλλη χρησιμοποιώντας ακριβώς το συγκεκριμένο απόσπασμα της δήλωσής του: «Την ώρα που το νησί μας ταλανίζεται από ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα, όπως η πανδημία,  το προσφυγικό, οι συγκεκαλυμμένες απειλές των γειτόνων μας και άλλα πολλά…» ο επί χρόνια ολόκληρα εξαφανισμένος από τα δημόσια πράγματα του νησιού, έχοντας κατά το κοινώς λεγόμενο «ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του» επανεμφανίζεται με μια δήλωσή του, όχι για να αναλάβει μια πρωτοβουλία  για την άμβλυνση των προβλημάτων του νησιού και των κατοίκων του ή έστω να καταθέσει μια σχετική πρόταση, αλλά για να «την πέσει» στον εσωκομματικό του αντίπαλο του παρελθόνος! Τόση εμπάθεια πια! 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey