
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο.
Το «Ζουμπούλι» στην οδό Βερναρδάκη, είναι και πάλι κοντά μας μεσημέρι και βράδυ, για να μας χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης μετά «φαγητού και οίνου». Τα μεζεδάκια πολλά, το ένα καλύτερο από το άλλο, μας περιμένουν όπως κάθε χρόνο και για όλο το χειμώνα, να τα απολαύσουμε χωρίς να ξοδευτούμε ιδιαίτερα.
Αν πάλι σας ήρθε η επιθυμία για πίτσα χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και στην ποσότητα, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα την πίτσα «Έλενα» στην προκυμαία της πόλης. Η παλιότερη ίσως πιτσαρία της πόλης μας με τη μεγαλύτερη ιστορία στον τομέα παρασκευής πίτσας και με πελατολόγιο που διατηρείται σταθερό, δεκαετίες τώρα.
Το «Στάχυ» στη Χρυσομαλλούσα, είναι ένα από τα πλέον φημισμένα αρτοζαχαροπλαστεία της πόλης μας με παράδοση στα προϊόντα ζύμης και κουλουροποιίας. Με πάντα φρέσκα υλικά αλλά και άψογη εξυπηρέτηση από όλο το προσωπικό της επιχείρησης . Τι άλλο αξίζει άλλωστε περισσότερο πέρα από μια μοσχοβολιστή και άκρως χαμογελαστή καλημέρα μαζί με όλα αυτά τα καλούδια, για να ξεκινήσουμε δυναμικά τη μέρα μας;