Μέρα Νύχτα

18/02/2016 - 17:13

Το «Σινέ Αρίων» συνεχίζει τις προβολές επιτυχημένων και αξιόλογων ταινιών και αυτό το χειμώνα. Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο και αυτό φαίνεται στην προσέλευση του καθημερινά. Μια εναλλακτική πρόταση διασκέδασης με πολλούς αποδέκτες για κάθε ηλικία.

Το «Υπουργείο Κραιπάλης και Καταχρήσεων» συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα τους θαμώνες του. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε κάτι που άλλοι προσπαθούν πολύ καιρό να πετύχουν. Να γίνει το όνομα του γνωστό σε πολύ κόσμο και να θέλουν όλοι να το επισκεφτούν. Αυτό οφείλεται στα νόστιμα και οικονομικά πιάτα του καταστήματος, στο φιλικό περιβάλλον και τη γρήγορη εξυπηρέτηση, στοιχεία που από την πρώτη μέρα λειτουργίας, ήταν απαράβατοι όροι για τον υπεύθυνο της επιχείρησης.

Το «Doggy Style», η αγαπημένη γωνιά για τους λάτρεις της νοστιμιάς και του σύγχρονου αλλά όχι πρόχειρου τρόπου διατροφής, βρίσκεται σταθερά και σας περιμένει στο γνωστό σημείο απέναντι από το «Μουσικό Καφενείο». Επιλέξτε αυτό που σας ευχαριστεί και απολαύστε το στο κατάστημα ή στη διεύθυνση σας κατόπιν τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής παραγγελίας.

Ο «Πολύτεκνος» στην Οδό Χριστουγέννων ΄44, χρόνια τώρα χορταίνει γενιές και γενιές με τις αξεπέραστες γεύσεις του σε ψητά κρεατικά και γενικά όλα όσα οφείλει να διαθέτει στους πελάτες του, ένα σωστό ψητοπωλείο. Αν διαθέτει μάλιστα την πείρα και το μεράκι του συγκεκριμένου καταστήματος, δεν μπορεί παρά το αποτέλεσμα να είναι άψογο!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey