Μέρα Νύχτα

10/02/2016 - 16:38

Το «Damas» στην προκυμαία αρέσει! Και αρέσει πολύ… Ξεχωρίζει για τις παράξενες γεύσεις του, για την εξωτική του κουζίνα, που ομολογουμένως είναι κάτι μοναδικό και ξεχωριστό για την πόλη μας. Όμορφο περιβάλλον, ήρεμο και ξεκούραστο οπτικά σάς περιμένει να σας χορτάσει και να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Τα καφέ-μπακάλικο «Evelyn» στις Κολόνες πάνω από έναν χρόνο τώρα έχει γίνει στέκι για όσους αναζητούν την απλότητα, την ποιότητα των προϊόντων αλλά και τη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα που αποπνέει το κατάστημα. Απολαύστε τον καφέ ή το ρόφημά σας στον ιδιαίτερα καλόγουστο χώρο και προμηθευτείτε προϊόντα τοπικών μικρών επιχειρήσεων φτιαγμένα με μεράκι και γνώση.
 
Μια άλλη πρόταση που θα μπορούσαμε να σας κάνουμε είναι η επίσκεψή σας για ποτό, φαγητό ή και καφέ στο café-bar «Nirvana». Όμορφος και ζεστός χώρος και θέα που αναμφισβήτητα είναι δύσκολο να βρεις είναι κάποια από τα στοιχεία που διαφοροποιούν το «Νirvana» και το καθιστούν ασυναγώνιστο.

«Doggy style» λέγεται η εναλλακτική πρόταση φαγητού που ξεχωρίζει σε γεύση, ποιότητα και ποικιλία. Παντός τύπου χάμπουργκερ στη διάθεσή σας από νωρίς το απόγευμα μέχρι και το ξημέρωμα καθημερινά. Άλλη μια δοκιμασμένη και σίγουρα πετυχημένη πρόταση, που ήρθε για να αλλάξει τις μέχρι τώρα διατροφικές μας συνήθειες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey