Μέρα Νύχτα

17/02/2016 - 16:47

O φούρνος «Σαμιώτη» εδώ και χρόνια αποτελεί το πρώτο όνομα όσον αφορά τη διάθεση ψωμιού και ειδών αρτοποιείου. Σε όποιο κατάστημά του και αν απευθυνθείτε θα βρείτε μεγάλη γκάμα προϊόντων ζύμης αλλά και γλυκών και φυσικά πάντα με τη γνωστή ποιότητα και εξυπηρέτηση Σαμιώτη.

Ο παιδότοπος «Μπαλόνι» στην Επάνω Σκάλα σάς περιμένει καθημερινά πρωί και απόγευμα να περάσετε όμορφες και ήρεμες στιγμές εσείς και τα παιδιά σας. Απολαύστε τον καφέ σας και τα μικρά, υπό τη συνεχή επίβλεψη των υπεύθυνων, θα χαρούν το παιχνίδι και την παρέα με άλλα παιδιά.

Το «Σπέσιαλ» στην προκυμαία είναι ένα από τα πιο γνωστά ψητοπωλεία της πόλης μας που φημίζεται για τη γεύση και την ποσότητα στα προϊόντα του. Η καθαρότητα, οι προσιτές τιμές αλλά πάνω από όλα η γεύση είναι τα στοιχεία που έχουν κερδίσει την προτίμηση και την εύνοια του καταναλωτικού κοινού.

Το αναψυκτήριο στην αυλή του Ιερού Ναού Ταξιαρχών Μανταμάδου είναι ένας χώρος που αναμφισβήτητα έχουμε επισκεφτεί όλοι μας. Οι λουκουμάδες, η ναυαρχίδα των γλυκών που μπορούμε να απολαύσουμε εκεί ή σε πακέτο, έχουν κερδίσει μόνο καλά σχόλια από χιλιάδες κόσμου που περνάνε κατά τη διάρκεια του χρόνου από εκεί.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey