Μέρα Νύχτα

16/02/2016 - 16:59

«Damas» είναι το όνομα του καταστήματος διεθνής κουζίνας, που ήρθε στην προκυμαία και σπάει τα κατεστημένα. Γεύσεις νέες, και πολλές από αυτές άγνωστες σε εμάς, που όμως και μόνο από τα υλικά και την εμφάνιση τους, σε κερδίζουν και σου προκαλούν το ενδιαφέρον να τις γευτείς και να τις απολαύσεις.


Το «Fame coffee» στον Πλάτανο, χρόνια τώρα μάς προμηθεύει με άριστης ποιότητα καφέ και σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας και όλες τις περιπτώσεις . Για το σπίτι ή το γραφείο, στο κατάστημα αλλά και στο χέρι για το δρόμο, όπως και να τύχει, το «Fame coffee» πάντα ικανοποιεί όλες μας τις ανάγκες γρήγορα και οικονομικά.

O «Ρεμπέτης» στην Επάνω Σκάλα, σας υποδέχεται καθημερινά μεσημέρι και βράδυ και σας χορταίνει με τις σπεσιαλιτέ του από κρέας και ψαρικά. Πάντα φρέσκα και λαχταριστά όλα τα πιάτα του «Ρεμπέτη», φημίζονται για τη νοστιμιά και την ποιότητα τους, κερδίζοντας πάντα τις εντυπώσεις.

Αν πάλι σας ήρθε η επιθυμία για πίτσα, χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και στην ποσότητα, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα την «Pizza Elena» στην προκυμαία της πόλης. Η παλιότερη ίσως πιτσαρία της πόλης μας, με τη μεγαλύτερη ιστορία στον τομέα παρασκευής πίτσας και με πελατολόγιο που διατηρείται δεκαετίες τώρα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey