Ο «Καιάδας» (των μεταναστών) και οι παρατρεχάμενοι

26/09/2013 - 13:19

Σταχυολογώ δηλώσεις βουλευτών νεοακροδεξιών και μη, γραβατωμένων δημοσιογράφων, πλυντηρίων της Χρυσής Αυγής, σκυλοπόπ τραγουδιστών, «σοβαρών» θεοσεβούμενων αοιδών και ηθοποιών της αριστεράς της ευθύνης, που στήριξαν και υπερασπίστηκαν τη συμμορία της φαλτσέτας.

Σταχυολογώ δηλώσεις βουλευτών νεοακροδεξιών και μη, γραβατωμένων δημοσιογράφων, πλυντηρίων της Χρυσής Αυγής, σκυλοπόπ τραγουδιστών, «σοβαρών» θεοσεβούμενων αοιδών και ηθοποιών της αριστεράς της ευθύνης, που στήριξαν και υπερασπίστηκαν τη συμμορία της φαλτσέτας.

Από τους βουλευτές:

1) Βύρων Πολύδωρας (Ν.Δ.): «Βεβαίως συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή» και «Η Χρυσή Αυγή δεν είναι απειλή για τη Δημοκρατία.»

2) Θάνος Τζήμερος (νεοφιλελεύθερος πολιτικάντης): «Αν η Χρυσή Αυγή είναι το αυγό, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το φίδι.»

3) Παναγιώτης Ψωμιάδης (γνωστός γραφικός και Ν.Δ.): «Η Νέα Δημοκρατία και η Χρυσή Αυγή είναι αδελφά κόμματα.»

4) Ντόρα Μπακογιάννη (νεοφιλελεύθερη και Ν.Δ.): «Εμένα η Χρυσή Αυγή μού φέρεται με το “σεις και με το σας”.»

5) Ανδρέας Λοβέρδος (πέρα-δώθε πολιτικάντης): «Η Χρυσή Αυγή είναι αυθεντικό κίνημα.»

Από τους δημοσιογράφους:

1) Γιώργος Τράγκας (-Πού θα βρεις τον Τράγκα; -Όπου φυσάν τα φράγκα): «Έχουν έρθει οι άνθρωποι (σ.σ. οι χρυσαυγίτες), όμως, σε πλήθος εκπομπών μου και μου έχουν πει ότι δεν είναι ναζιστικό κόμμα, έχουν διαψεύσει όλες τις σχέσεις με νεοναζιστικές οργανώσεις που επικαλούνται διάφοροι» και «Εγώ, κυρίες και κύριοι, αν λάβω υπ’ όψιν μου ότι η Χ.Α. είναι εκτός συνταγματικού τόξου, πρέπει να πω ότι ένα εκατομμύριο άνθρωποι στην Ελλάδα είναι εκτός συνταγματικού τόξου.»

2) Μιχάλης Κατσίγερας (δημοσιογράφος της «Καθημερινής): «Το κενό μιας δημοσίας τάξεως για όλους τους πολίτες έχει ήδη αρχίσει να καλύπτεται στις μαύρες περιοχές των Αθηνών από τους ακτιβιστές της Χρυσής Αυγής.»

3) Μπάμπης Παπαδημητρίου (δημοσιογράφος της «Καθημερινής): «Γιατί όχι, μία σοβαρότερη Χρυσή Αυγή να τη δεχτούμε να υποστηρίξει μια συντηρητική συμμαχία» και «Σε τελευταία ανάλυση, ο εθνικισμός δεν είναι ντροπή!»

4) Στέφανος Κασιμάτης (δημοσιογράφος της «Καθημερινής): «Όσοι πιστεύουμε στη δημοκρατία, οφείλουμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στη Χρυσή Αυγή - και σοβαρολογώ απολύτως.»

Προσθέστε σε όλους αυτούς, τους μεγαλοκαναλάρχες και μεγαλοεκδότες εφημερίδων (συνήθως αυτοί ταυτίζονται) που ξέπλυναν τους Χρυσαβγίτες μέσω του life style, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του κόσμου στη μάρκα των γυαλιών των Κασιδιάρηδων και εξαφανίζοντας τον αγκυλωτό σταυρό. Αυτό, αλήθεια, το πέτυχαν. Ο αγκυλωτός σταυρός είναι ένα φασιστικό σύμβολο που κουβαλάει 60 εκατομμύρια νεκρούς πίσω του.

Από τους αοιδούς:

1) Νότης Σφακιανάκης: «Δε σπάνε κανένα στον ξύλο, τους σπάνε τον πάγκο (σ.σ. της λαϊκής). Μπορεί να πάρουν τα προϊόντα και να τα δώσουν σε οικογένειες που πεινάνε... Μια χαρά.»

2) Σάκης Ρουβάς: «Δε με τρόμαξε που ο κόσμος ψήφισε τη Χρυσή Αυγή.»

3) Νίκος Βέρτης: «Η Χρυσή Αυγή από τα 100 που θα πει, μπορεί τα 10 να είναι καλά.»

4) Σταμάτης Γονίδης: «Κάθε φορά, κάποιον πρέπει να κάψουν για να αποδεικνύουν ότι είναι δημοκράτες. Να, λοιπόν, γιατί ο λαός που δε μασάει κουτόχορτο, ψηφίζει Χρυσή Αυγή.»

5) Πέτρος Γαϊτάνος: «Μ’ αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής. Όλα τα Μέσα και οι δημοσιογράφοι έχουν πνιγεί μες στην ευγένεια, να είναι όλα ωραία, στρογγυλά, ευγενικά, κι όλο λένε γιατί η Χρυσή Αυγή είναι επιθετική κι αποκαθιστά την Αστυνομία. Θεωρώ ότι πράττει πολύ σωστά, όπως και πάρα πολλοί πολίτες, και δεν είναι τυχαίο που πήρε υψηλό ποσοστό. Προτιμώ να λούζομαι τη Χρυσή Αυγή, παρά την ευγένεια των Μ.Μ.Ε..»

Όλοι αυτοί, πάνω στις πίστες με τους «διεφθαρμένους» Έλληνες να τους ραίνουν με δεκάδες γαρίφαλα, δεν είδαν τη διαφθορά που άνοιγε τα μπουκάλια στα πρώτα τραπέζια, αλλά ούτε τη φοροδιαφυγή των «μαγαζιών» που τους φιλοξενούσαν. Όλα αυτά τα κάλυπτε ο καπνός από τα τσιγάρα στα νυχτερινά κέντρα, όπως η διαφθορά που απλώθηκε σαν πυκνή ομίχλη καλύπτοντας όλη τη χώρα. Και μας έστειλαν τους διεφθαρμένους να καθαρίσουν τη διαφθορά.

Και ο Γιάννης Μπέζος, ηθοποιός της Αριστεράς της ευθύνης: «Το χαστούκι (σ.σ. του Κασιδιάρη) δε σημαίνει ότι κάποιος χαστούκισε κάποιο συνάνθρωπό μας. Συμβολίζει “χτυπάω κάτι κατεστημένο”.» Εδώ, μέχρι και ο κυρ-Φώτης σηκώνει τα χέρια του.

Όλοι αυτοί βοήθησαν να μολύνουν οι νεοφασίστες ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας, έδωσαν ασυλία και εξωράισαν το νεοφασισμό. Στους παραπάνω προσθέστε την ανοχή της αστυνομίας και της δικαιοσύνης στη ναζιστική συμμορία, αλλά και τις κατά καιρούς δηλώσεις των συμβούλων του πρωθυπουργού (Μουρούτης, Μπαλτάκος, Λαζαρίδης) περί διαφαινόμενης συνεργασίας Ν.Δ. - Χρυσής Αυγής. Το φίδι βγήκε από το αυγό του, άρχισε να δαγκώνει και όσοι το έθρεψαν για να καθαρίσει το σάπιο πολιτικό μας σύστημα, έπεσαν έξω. Έβαλαν το Νέρωνα αρχηγό της πυροσβεστικής.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey