×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1

Ψηφοδέλτιο-έκπληξη ήταν αυτό τού Κ.Κ.Ε..

27/04/2012 - 21:52

Αφού μιλάμε για ψηφοδέλτια, ασφαλώς και ένα ψηφοδέλτιο-έκπληξη ήταν αυτό τού Κ.Κ.Ε..

- Αφού μιλάμε για ψηφοδέλτια, ασφαλώς και ένα ψηφοδέλτιο-έκπληξη ήταν αυτό τού Κ.Κ.Ε..

- Για τους αντίθετους ακριβώς λόγους από αυτά άλλων κομμάτων, ακριβώς επειδή - μετά την αποχώρηση Σκοπελίτη - απουσιάζουν τα ηχηρά ονόματα.

- Οπότε, σε ένα ψηφοδέλτιο που δε φαίνεται κάποιος να έχει ιεραρχικό προβάδισμα, όλοι δικαίως αναρωτιούνται πού θα πάει η εκλογική γραμμή σταυροδοσίας, που θα σημάνει φυσιολογικά και την εκλογή βουλευτή.

- Με την ευκαιρία, όμως, δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε ότι ο Σταύρος Σκοπελίτης θα λείψει και από τη Βουλή και από την εκπροσώπηση των νησιών μας σε αυτήν.

- Γιατί ο Σταύρος είναι κατά γενική ομολογία ένας έντιμος άνθρωπος, και προπαντός σεμνός και διαλλακτικός με φίλους και αντιπάλους, χωρίς εκπτώσεις στις ιδέες του.

- Και είμαστε βέβαιοι ότι μπορεί πολλά ακόμα να προσφέρει, έστω και χωρίς την ιδιότητα του βουλευτή.

- Ο Νομός μας ξεκινά σ’ αυτές τις εκλογές - για να το ελαφρύνουμε λίγο με ποδοσφαιρική ορολογία - με γκολ από τα αποδυτήρια.

- Έχουμε βέβαιο σχεδόν εκλεγμένο βουλευτή στο Επικρατείας τής Ν.Δ., το Χαράλαμπο Αθανασίου. Έναν άνθρωπο που κατά γενική ομολογία έχει προσφέρει πολλά στη Λέσβο και ασφαλώς μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα.

- Χωρίς να κάνουμε διακρίσεις μεταξύ υποψηφίων, σίγουρα οι προηγούμενες ιδιότητες κάποιων από αυτούς δεν μπορούν να αγνοούνται.

- Ασφαλώς και είναι τιμή για το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμμαχίας η συμμετοχή σε αυτό ενός επιτυχημένου διπλωμάτη καριέρας όπως ο Φωτής Ξύδας, με κορυφαία διάκρισή του τη μέχρι πρότινος θητεία του ως πρέσβη στην Άγκυρα.

- Και βέβαια, η συγκεκριμένη συμμετοχή ίσως συμπαρέσυρε και άλλες πολύ δυνατές υποψηφιότητες, με αποτέλεσμα το κόμμα αυτό να έχει στο Νομό μας ένα από τα πιο εντυπωσιακά ψηφοδέλτιά του.

- Το ευχάριστο. Η συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων όλων των κομμάτων στο Νομό μας, παρά την ένταση της παρούσας εκλογικής αναμέτρησης, τηρεί τους κανόνες της πολιτικής ευπρέπειας έναντι άλλων συνδυασμών και - εκεί που συνήθως γίνονται τα μεγάλα φάουλ - έναντι συνυποψηφίων στον ίδιο συνδυασμό.

- Το δυσάρεστο; Ότι ορισμένοι παρατρεχάμενοι υποψηφίων, θέλοντας να εμφανιστούν ως «Βασιλικότεροι του Βασιλέως», έχουν κάνει σημαία τους την απρέπεια που κινείται στα όρια της παλιανθρωπιάς, με βρόμικες τακτικές και απαράδεκτες κινήσεις.

- Όσο πιο γρήγορα τους απομακρύνουν οι υποψήφιοι από κοντά τους, τόσο το καλύτερο γι’ αυτούς. Αλλιώς κινδυνεύουν να τους χρεωθούν.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey