Στο Δημοτικό Σχολείο Θερμής

Η κοινωνική λειτουργός του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων, Δέσποινα Σαμοθρακή Η κοινωνική λειτουργός του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων, Δέσποινα Σαμοθρακή Φωτογραφία Αρχείου: Ελένη Γαλάνη

Δράσεις με …Πνοή !

11/01/2023 - 12:30 Ενημερώθηκε 11/01/2023 - 13:45

Ολοκληρώθηκε, πριν λίγες ημέρες, το πρόγραμμα του Κέντρου Πρόληψης «ΠΝΟΗΣ» στο Δημοτικό Σχολείο Θερμής με την κοινωνική λειτουργό Δέσποινα Σαμοθρακή. Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Οκτώβριο περιλάμβανε 11δίωρες συναντήσεις με τους μαθητές και αφορούσε σε ενίσχυση των δεξιοτήτων των μαθητών και προαγωγή της ψυχικής τους υγείας.


Ειδικότερα η κοινωνική λειτουργός πραγματεύτηκε θέματα όπως η συνεργασία, η ομαδικότητα, αλλά για τρόπους επίλυσης συγκρούσεων. Συγκρούσεις που μπορεί να προκύψουν μέσα από τον ανταγωνισμό και την καθημερινή τριβή.
Η Διεύθυνση του Σχολείου εκφράζει τις ευχαριστίες της στο Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων Πνοή για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκλησή της και την φίλη, όπως χαρακτηρίζει, Δέσποινα Σαμοθρακή για την επιτυχή διεξαγωγή των δράσεων. «Κέρδισε πολύ γρήγορα την εμπιστοσύνη των μαθητών με πολλούς και ποικίλους τρόπους» αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Το Κέντρο Πρόληψης Πνοή πραγματοποιεί κύκλους παρεμβάσεων σε σχολεία της Λέσβου, που σαν στόχο έχουν την πρόληψη και προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας των μαθητών.α

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey